Ajutor la plugin-ul GroupManager

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +1
skill +1
Status: Offline
Registered for: 12 years 6 months
12

Ajutor la plugin-ul GroupManager Post by Luca4789 »

Salut vreau si eu un groupmanager cu urmatoarele grade: vip,owner,helper,admin si moderator.
Sau daca aveti voi unu cu mai multe grade si nu sunt chiar astea va rog sa mil dati si mie.
skill +1
skill +1
Registered for: 12 years 10 months
12
Status: Ajut din placere, multumesc dati la cei care Muncesc intradevar :)

Re: GroupManager Post by SrHell »

Iti recomand PermissiosEx e mai simplu de folosit ( Asa a fost pentru mine. )

E greu ca cineva sa-ti dae pluginele lor mai ales ca sunt facute dupa gusturile lor.

Ori ce grup trebuie sa aiba permisiunile lor si astea pot fii diferite pentru ori ce proprietar de sv...Ar fii mai bine sa inveti tu sa folosesti permissions/gruopmanager.

Cand am inceput cu Sv de Mc permisiunile si Gruopmanager nu le stiam face. Dupa ce m-am bagat putin in ele am descoperit ca e foarte usor.

Eu iti pot da permissions ala al meu Download aici sa poti invata cum sa folosesti permissions.

Bafta ;)
skill +1
skill +1
Registered for: 12 years 6 months
12

Re: GroupManager Post by Luca4789 »

Multumesc dar nu pot sa il downloadez imi apar nustiu cate porcarii daca poti sa im idai alt link de unde sa il iau sau sa ma inveti si pe mn cum sa fac permisiuni daca poti un tutorial facut de tn te rog.
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 7 months
12

Re: GroupManager Post by iulimaniu007 »

Schimba linkul ca nu merge...
Image
Va astept pe server!
skill +1
skill +1
Registered for: 12 years 10 months
12
Status: Ajut din placere, multumesc dati la cei care Muncesc intradevar :)

Re: GroupManager Post by SrHell »

Poate voi nu stiiti cum...Ma rog, http://dev.bukkit.org/server-mods/permi ... 4-package/ e scris sus in dreapta "Download"
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”