Ajutor la plugin-ul GroupManager
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill +1
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
- Status: Ajut din placere, multumesc dati la cei care Muncesc intradevar :)
Iti recomand PermissiosEx e mai simplu de folosit ( Asa a fost pentru mine. )
E greu ca cineva sa-ti dae pluginele lor mai ales ca sunt facute dupa gusturile lor.
Ori ce grup trebuie sa aiba permisiunile lor si astea pot fii diferite pentru ori ce proprietar de sv...Ar fii mai bine sa inveti tu sa folosesti permissions/gruopmanager.
Cand am inceput cu Sv de Mc permisiunile si Gruopmanager nu le stiam face. Dupa ce m-am bagat putin in ele am descoperit ca e foarte usor.
Eu iti pot da permissions ala al meu Download aici sa poti invata cum sa folosesti permissions.
Bafta
E greu ca cineva sa-ti dae pluginele lor mai ales ca sunt facute dupa gusturile lor.
Ori ce grup trebuie sa aiba permisiunile lor si astea pot fii diferite pentru ori ce proprietar de sv...Ar fii mai bine sa inveti tu sa folosesti permissions/gruopmanager.
Cand am inceput cu Sv de Mc permisiunile si Gruopmanager nu le stiam face. Dupa ce m-am bagat putin in ele am descoperit ca e foarte usor.
Eu iti pot da permissions ala al meu Download aici sa poti invata cum sa folosesti permissions.
Bafta

- skill +1
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
- Status: Ajut din placere, multumesc dati la cei care Muncesc intradevar :)
Poate voi nu stiiti cum...Ma rog, http://dev.bukkit.org/server-mods/permi ... 4-package/ e scris sus in dreapta "Download"