Eroare server „can`t reach server”
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +1
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 6 months
- 12
Salut am facu tun server si invit un prieten.imi spune ca ii da can`t reach server.Am facut prin hamachi i-am dat reteua a intrat pe ea apoi a scris ip-ul serverului si tot nu i-a mers tot can`t reach server.Cum sa vaddaca am port forward?Dacae imi puteti lasa un tutorial cum sa faci un port forward.
Am netul de la Romtelecom.
Am netul de la Romtelecom.

- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
Daca ai facut prin Hamachi nu trebuie sa mai ai si Port Forward
Urmeaza cat mai bine tutorialul acesta in care aia arata cum sa faci un server de Minecraft prin Hamachi, si cum altcineva sa se conecteze pe el: tutoriale/tutorial-server-minecraft-hamachi-t10045.html
Urmeaza cat mai bine tutorialul acesta in care aia arata cum sa faci un server de Minecraft prin Hamachi, si cum altcineva sa se conecteze pe el: tutoriale/tutorial-server-minecraft-hamachi-t10045.html
- skill +1
-
- 12
Adrian asa am facut si eu m-am saturat sa vad ca toti au servere fara nicio problema si la mn singura problema e ca nu imi merg aia sa imi intre pe server.Am facut cum scria in tutorial si nimic.Va rog ajutati-ma numai stiu ce sa fac.
- Fost Moderator
-
- 13
E posibil sa nu fi facut bine, incearca totusi si acest tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=P7WLmkE8f6M . Sper ca o sa te ajute, ai grija la fiecare pas parcurs !
- full skill
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
- skill 0
-
- 12
- Status: 26.01.2013 My Birthday !
Draga,Luca4789, ai probleme cu IP , dar se poate rezolva ! Fa-i un DNS pe http://portforward.com/ . Daca sunt probleme posteaza aici !
♥ Respect Minecraft România

Vrei propiul server de Minecraft 24/7? Click aici ---> anunturi/cumpara-server-

Vrei propiul server de Minecraft 24/7? Click aici ---> anunturi/cumpara-server-
- full skill
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Ocupat pentru un timp.
In primul rand citeste aici ajutor-server/explicatie-ip-dinamic-si- ... 10036.html sa intelegi despre ce este vorba apoi urmaresti tutoriale/tutorial-server-minecraft-hamachi-t10045.html acest tutorial.