- un plugin cu care se pot seta diverse permisiuni pe diverse grupuri ( grup1 grup2 grup3 ) !
Unde il gasim ?
- pe pagina Essentials bineinteles de pe Bukkit : http://dev.bukkit.org/server-mods/essentials/
Cum il folosim si diverse detalii :
Despre permisiuni :
- fiecare creator cand creeaza un plugin si il publica, va publica si permisiunile acestuia !
Luam ca exemplu pluginul ChestShop; pe pagina pluginului vom cauta textul, Permissions....uite ca am gasit, A list of permission nodes !
Aici vedem fiecare permisiune a acestui plugin si descrierea permisiunei (ce-ti permite sa faci) !
Intram in fisierul groups.yml din plugins\GroupManager\worlds\world si vom avea primele permisiuni default setate de creatorul pluginului, el setand permisiunile de la pluginurile cele mai cunoscute principale pentru jucatori default(care intra prima oara) cateva pentru moderatori si cateva pentru admini :
- Spoiler | Afiseaza
Simplu, sub permissions: adaugam permisiunea noastra ( cu spatiul necesar, sa fie ca celelalte si - ) :
sa spunem ca adaugam permisiunea sparg.tot (am inventato), asa va arata grupul owner cu aceasta permisiune adaugata :Owner:
default: false
permissions:
- '*'
- -vanish.*
inheritance:
- admin
info:
prefix: '&4'
build: true
suffix: '
V-am colorato cu rosu, sa vedeti permisiunea adaugata!Owner:
default: false
permissions:
- '*'
- sparg.tot
- -vanish.*
inheritance:
- admin
info:
prefix: '&4'
build: true
suffix: '
Va recomand, dupa ce ai setat niste permisiuni si sa fiti siguri ca nu este o linie gresita, un spatiu gresit sau ceva, sa urmariti tutorialul asta tutoriale/cum-verificam-daca-un-fisier- ... t6511.html !
Succes, daca sunt probleme postati!