Cum schimb numele?

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 6 months
12

Cum schimb numele? Post by princessice »

Buna :) . Sunt fata si imi place sa joc minecraft. (ps: sunteti cea mai betoon comunitate) Doar ca m-am apucat recent de serverul survival.minecraft-romania.com .Vazand ca s-a dat wipe la server, eu si niste prieteni ne-am facut o casa foarte frumoasa cu portal in aproprierea spawn-ului. Dar, am vrut sa imi iau un skin,si acum nu mai pot sa ma mai inregistrez (numele skinului a inlocuit numele meu original) si imi doresc mult sa revad prietenii mei, sa vad casuta :| . A si, cineva a lasat o tablita cu *lasati x-ray.ul* si va spun de-acum ca eu si prietenii mei nu avem x-ray. adica, nu avem chestii mai valoroase de niste praf stralucitor si portal. doar pentru ca am aranjat totul sa arate SUPERR poate asa a crezut cineva. ma rog, ajutati-ma va rog cu faza la inregistrare. ! Please :o3
Last edited by Twist. on 06 Dec 2012, 20:47, edited 1 time in total.
Reason: Titlu modificat pentru evidenta
full skill
full skill
Registered for: 13 years
13
Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.

Re: Heiiii :* Post by Adrian28 »

Cand intri in joc inainte sa dai Start Game iti schimbi numele si il pui pe acela care l-ai avut inainte.
Image
Fost Moderator
Fost Moderator
13

Re: Heiiii :* Post by Twist. »

Trebuie sa iti inlocuiesti numel actual cu cel vechi, inainte sa dai Start Game iti schimbi numele. E singura solutie.
Administrator
Administrator
Registered for: 13 years 3 months
13

Re: Heiiii :* Post by Popaia »

Daca vrei sa joci cu numele cu Skin trebuie sa iti dea un admin unregister la vechiul nume sau register la noul nume. Nu ai voie sa ai mai multe conturi(nume) pe un serverer. De accea nu poti da /register la noul nume ;).

Mai bine era daca postai la sectiunea server-ului.
UPDATE : IMPORTANT Sedinta Staff Fun.Minecraft-Romania.Com : post88528.html#p88528
IMPORTANT PENTRU STAFF-UL Fun.Minecraft-Romania.Com | Click AICI: anunturi-fun/important-sedinta-staff-t16552.html
Image
Nume in JOC: Popaia
Fost Moderator
Fost Moderator
13

Re: Heiiii :* Post by Twist. »

Daca in 24 de ore user-ul nu revine cu un reply voi da TC !
full skill
full skill
13
Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.

Re: Heiiii :* Post by Adrian28 »

Alex, nu are rost, a primit raspuns si nu a mai dat nici un semn, deci TC.
Image
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”