Problema

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 8 months
12

Problema Post by NewBie »

Deci cand ma conectez pe serverul de survival Tote bune si frumoase se incarca ..si poc la chat imi scrie ceva de genu : ,,Login with ""/login passord si dupa 5-10 secunde ma scoate... zice Login time out... ce sa i fac?
Image
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 11 months
12
Status: Feed me.

Re: Problema Post by zzandrei »

Logheaza-te. Daca stai prea mult fara sa te loghezi te da afara. Scrie in chat /login password ; Inlocuiesti "password" cu parola ta, cea pusa la inregistrare.
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 7 months
12

Re: Problema Post by tommysimon »

verifica daca esti inregistrat si daca esti,logheaza-te mai repede...se vede ca ai scrisul cam incet :)
skill +1
skill +1
Registered for: 12 years 9 months
12

Re: Problema Post by EOD »

Cand intrii pe un server iti cere sa scrii '/register <parola> <parola> '. In loc de '<parola>' pui o parola aleasa de tine.
Ex: Eu vreau sa-mi pun parola 'minecraft'. Cand intru pe server scriu '/register minecraft minecraft'.

Daca o sa mai intri pe server o sa ti ceara sa scrii '/login <parola>', adica tu o sa scrii '/login minecraft'

Sper ca am fost destul de explicit.
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 11 months
12
Status: Feed me.

Re: Problema Post by zzandrei »

Raspuns primit, t/c.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”