Problema server
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
Nu poti tine server daca ai router sau modem. Trebuie facut port foward. E greu de explicat dar ideea e ca merge doar la router si daca il faci nu va mai merge wireless. Daca tu vrei sa il faci da cautare pe youtube port forward si modelul routerului.
- BANNED
- Registered for: 12 years 11 months
- 12
- Status: Feed me.
Cum sa nu mearga pe router wireless? Trebuie doar sa gandesti putin, nu mai ziceti blabla-uri aiurea ca incurcati lumea.
Acesta este tutorialul meu de Port Forward, il folosesc de cand am router-ul (vreo 2-3 ani), merge perfect, tin orice server de orice tip fara probleme si toata lumea se poate inregistra.
Acesta este tutorialul meu de Port Forward, il folosesc de cand am router-ul (vreo 2-3 ani), merge perfect, tin orice server de orice tip fara probleme si toata lumea se poate inregistra.
- VIP
- Registered for: 12 years 8 months
- 12
- Status: Gata de actiune!!!
am o problema am facut cum a ziz zandrei , am facut chestiile alea cu minecraft si minecraft2, apoi miam loat ipiul de pe saitul care la zis in videoclip , lam copiat in server proprietes ,si cand am deschi serverul mia aparut pe consola eroarea aceasta :,,Error occurred during initialization of VM Could not reserve enough space for object heap Pres any key to continue ....'' apoi am inchis calculatorul si lam dechis peste o ora am mai incercat odata , am dechis consola si zice perhaps a server is alredy running on that port. dar eu nu mai am alt server
Ce e de facut ca sa imi mearga!!!???? va rog sa imi raspundeti.
Ce e de facut ca sa imi mearga!!!???? va rog sa imi raspundeti.