Problema server

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 7 months
12

Problema server Post by vladd »

Am deschis si eu de curand un server de minecraft si problema este ca nu se pot conecta player-i la sv , doar eu pot intra nimeni altcineva.
VIP
VIP
Registered for: 12 years 8 months
12
Status: Gata de actiune!!!

Re: Problema server Post by Blood_Mc »

si mie la fel mi se intampla si nu stiu ce sa fac!!!!????????
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 7 months
12

Re: Problema server Post by Vipera_exiled »

Nu poti tine server daca ai router sau modem. Trebuie facut port foward. E greu de explicat dar ideea e ca merge doar la router si daca il faci nu va mai merge wireless. Daca tu vrei sa il faci da cautare pe youtube port forward si modelul routerului.
BANNED
BANNED
Registered for: 12 years 11 months
12
Status: Feed me.

Re: Problema server Post by zzandrei »

Cum sa nu mearga pe router wireless? Trebuie doar sa gandesti putin, nu mai ziceti blabla-uri aiurea ca incurcati lumea.

Acesta este tutorialul meu de Port Forward, il folosesc de cand am router-ul (vreo 2-3 ani), merge perfect, tin orice server de orice tip fara probleme si toata lumea se poate inregistra.
VIP
VIP
Registered for: 12 years 8 months
12
Status: Gata de actiune!!!

Re: Problema server Post by Blood_Mc »

am o problema am facut cum a ziz zandrei , am facut chestiile alea cu minecraft si minecraft2, apoi miam loat ipiul de pe saitul care la zis in videoclip , lam copiat in server proprietes ,si cand am deschi serverul mia aparut pe consola eroarea aceasta :,,Error occurred during initialization of VM Could not reserve enough space for object heap Pres any key to continue ....'' apoi am inchis calculatorul si lam dechis peste o ora am mai incercat odata , am dechis consola si zice perhaps a server is alredy running on that port. dar eu nu mai am alt server
Ce e de facut ca sa imi mearga!!!???? va rog sa imi raspundeti.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”