Ajutor va rog.

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 8 months
12

Ajutor va rog. Post by Andu852 »

Salutare.
De curand m-am apucat de minecraft si deocamdata sunt nou... daca m-ati ajuta si pe mine cu niste raspunsuri as fi incantat.
Deci: 1) Cand intru pe-un server de-al vostru (minecraft romania) imi zice sa scriu /register si sa confirm parola.
Am incercat de mai multe ori mai multe chestii... Daca mi-ati putea spune ce sa fac ...
2)De ce pe singleplayer can' dau pe survival nu imi cade carbune?
Si nici stanca din munti (momentan atat am observat ca nu-mi cade)
3)Cum imi pot alege eu "harta" la Singleplayer ?(am inteles ca se poate... daca nu.. scuze).

Cam asta este deocamdata.

Toate Cele Bune
Andu852
full skill
full skill
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: Ajutor va rog. Post by Ic3Shafter »

1)Cand intri pe server apesi tasta T si scri /register parola parola (da,de doua ori)
Iti recomand sa iesi de pe server dupa ce te-ai inregistrat,dupaia scri /login parola
2)Nu iti cade carbune,piatra,etc deoarece,probabil,tu incerci sa minezi cu mana,ca sa minezi ai nevoie de un tarnacop(PickAxe)
Iti recomand sa urmaresti pe YouTube niste filmulete(tutoriale).
De exemplu: cum sa supravietuiesti prima noapte: http://www.youtube.com/watch?v=4UdEFmxRmNE
Aici ai toate "retetele"(Sper ca sti engleza)
3)Oarecum poti sa iti alegi mapele,adica sa descarci altele de pe net.Sau punand un seed,cand creezi o lume noua,dai pe more world options si poti sa introduci un seed.
Seedurile le poti gasi pe internet,pe forumul nostru sau chir tu poti sa puni niste cifre/litere la nimereala.

Bafta!
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 8 months
12

Re: Ajutor va rog. Post by Andu852 »

Multumesc mult. :D
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”