Probleme La Protectie

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 9 months
12

Probleme La Protectie Post by BuToane »

Buna Staff Minecraft-romania si playerilor de minecraft . N-o so mai lungesc am 2 probleme.Una grava
si alta si mai grava .
Prima e aceea ca oriunde ma duc pe mapa indiferent ca sunt la cativa pasi sau metri sau si mai bn kilometri :)) de spawn nu pot distruge nimic ( in calitate ca player ) . Eu mam trezit ca nu pot distruge nimic numai dupa ce a venit un player la mn si mia zis baa vezi ca nu pot distruge pe server , si am ramas masca . Eu puteam distruge pentru ca eram OP dar el fiind player nu putea . Si ma tot chinui sa rezolv problema . Am gasit raspunsul am sters essentialsprotect pluginu acela , dar numi mai mergea protectile de pe server precum precious stone si asta e si a 2 problema .
Pentru ca pun block de diamant si degeaba pentru ca nu apare City Protection .. etc ..
As vrea sa puneti un plugin daca nu va suparati configurat de dumneavoastra la essentialsprotect si la precious stone sa fac protectie doar cu block de diamant si cu block de gold sau indiferent ce ar fi sau cu lapis nu cu o suta de chesti ..
Va multumesc sper ca nu vam deranjat ..

Multumesc celui care isi da silinta sa ma ajute pentru ca sunt intro situatie foarte aiurea .. :-\

Va multumesc ;;) ;;) ;;)
full skill
full skill
Registered for: 13 years
13
Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.

Re: Probleme La Protectie Post by Adrian28 »

Foloseste Group Manager, iar pe playerii ii bagi intr-un grup in care le dai acces sa sparga.
Image
skill +4
skill +4
Registered for: 13 years 3 months
13

Re: Probleme La Protectie Post by andrei8d »

La World Guard sterge toate protectile si pe urma pune doar la spawn.
Image
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”