cum fac comenzile de op disponibile playerilor
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
Buna ziua
Mi-am facut si eu un server pt a ma juca cu prieteni mei si ei nu pot folosi comenzile tpahere cprivate sethome home DECAT DACA II FAC OP iar daca toti sunt op au voie sa sparga protectile.
Vreau ca doar acestea sa fie disponibile nu si cele cu time weather gamemode etc , doar cele de care au nevoie.
Va rog sa imi spuneti ce este de facut sau daca exista un plugin sau mai stiu eu ce pt a rezolva aceasta problema
Multumesc anticipat
Mi-am facut si eu un server pt a ma juca cu prieteni mei si ei nu pot folosi comenzile tpahere cprivate sethome home DECAT DACA II FAC OP iar daca toti sunt op au voie sa sparga protectile.
Vreau ca doar acestea sa fie disponibile nu si cele cu time weather gamemode etc , doar cele de care au nevoie.
Va rog sa imi spuneti ce este de facut sau daca exista un plugin sau mai stiu eu ce pt a rezolva aceasta problema
Multumesc anticipat

- skill +4
-
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
Topic mutat.
Daca ai tu op scri /op si numele jucatorului.
Daca ai tu op scri /op si numele jucatorului.
- skill +2
-
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: In concurenta pentru posturi!
andrei, nu merge fiindca ii face op si asta inseamna acces la /weather sau /time, ceea ce el nu vrea
am si eu problema asta, primul jucator inregistrat poate sparge blocuri fara op, restul nu
am si eu problema asta, primul jucator inregistrat poate sparge blocuri fara op, restul nu

112 posturi->29.08.2013, 19:04
- skill +2
-
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
- Status: Admin
Pai iti trebuie groupmeneger ca sa editezi comenzile la grupuri (cauta pe youtube un tutorial de configurare ca sunt destule) apoi ca sa poata sparge playerul obisnuit intra in folderul serverului->world->ai acolo config intra in el->cauta si vezi ca scrie acolo build=true dai build=false->ai mai jos inca un build dai si acolo false.
Asta a fost tot.Sper ca te-am ajutat.
Asta a fost tot.Sper ca te-am ajutat.
Nobody have fear falconmast is here.
- skill 0
-
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
nu ati inteles
eu vreau sa le permit lor sa folosesca comenzile sethome tpahere etc nu sa le permit sa sparga pietrele de diamant sau mai stiu eu ce
eu NU vreau sa le dau OP , dar vreau sa le permit sa foloseasca comenzile necesare pentru survival si nush cum sa fac asta
eu vreau sa le permit lor sa folosesca comenzile sethome tpahere etc nu sa le permit sa sparga pietrele de diamant sau mai stiu eu ce
eu NU vreau sa le dau OP , dar vreau sa le permit sa foloseasca comenzile necesare pentru survival si nush cum sa fac asta
- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
- full skill
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Cauta un tutorial pe YouTube , despre cum sa folosesti Group Manager.yoflavymen wrote:cum??:)
Trebuie puse permisiunile. Acestea le gasesti pe "guglă" . De exemplu , da click aici.
Sa-ti explic. Te uiti pe acea lista. Ai asa :
Code: Select all
Cat Command Perm Description
Cheat bigtree essentials.bigtree Allow access to the /bigtree command.
Ca s-o pui la playeri , intri in pluginul group manager , si vezi groupul Default , cel de baza , care orice player care intra pe server. Daca vrei sa aiba aceasta comanda , te duci la linia permissions si pui cu linie , ca celelalte :
Code: Select all
- essentials.bigtree
Daca te-am ajutat , apasa pe

|
|
|
|
\./

Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld