Despre mediul online din Romania!

Aici putem vorbi despre orice in limita bunului simt bineinteles.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 9 months
12

Despre mediul online din Romania! Post by noMadz »

Deoarece este un forum public am sa fiu curat in limbaj si concis in idei, dupa cum urmeaza. M-am speriat sa vad prostia care colcaie prin unele zone de pe forum, copii care combina si fac vanzari pe sume deseori sub o sticla de cola. Probabil ca pe ei n-o sa putem sa-i schimbam si nici n-ar trebui. De ce? E frumos sa iti bagi 50 de ron pe paypal si de banii aia sa-ti iei tot ce visezi pe extream. (fraza anterioara e un obiect al pamfletului de care va vorbeam).

In fine, sunt sigur ca multi n-au prins introducerea, asa ca o sa trec la continut. Regulile astea ar trebui si vor sa fie o coagulare a timpului petrecut de mine in mediul online. In primul rand ar trebui sa marchez faptul ca onlineul va ofera posibilitati care nici nu v-au trecut prin cap. Manipularea persoanei de la capatul opus al firului este o chestiune de exercitiu si putere de convingere. Puteti astfel sa obtineti(in mod legal, bineinteles) atat beneficii materiale cat si diferite functii pe forumuri, website-uri, parteneriate cam cu cine va doriti.

Ca un exemplu: Am decis sa fac urmatorul experiment: In urma cu ceva timp am contactat administratorul unei comunitati mari de gaming(a fost #1 in gametracker la categoria Half Life:Counter Strike). L-am contactat in legatura cu o problema la unul dintre servere, nimic oficial sau important. Dupa discutia avuta asupra problemei, persoana respectiva imi propune sa devin administrator pe comunitatea respectiva, comunitate pe care nici nu aveam cont.

In concluzie, imaginea voastra este totul daca vreti sa reusiti in online. Un limbaj curat, corect dpdv gramatical si un comportament care contine sublima doza de ironie si sarcasm va pot aduce "faima" dupa care multi ravniti. De asemenea aveti grija la toate urmele pe care le lasati pe unde umblati. Aranjati-va frumos profilul de facebook, semnaturile si avatarele, astfel incat sa denotati incredere si putere imensa de convingere.

Astea fiind spuse, succes in ce doriti sa faceti!
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 10 months
12

Re: Despre mediul online din Romania! Post by RaresMC »

Cred ca esti singurul care a punctat chestia asta.Bine zis!
P.S: Asa mi s-a intamplat si mie cand jucam pe un server de CSS,am raportat niste oameni care se purtau urat si am luat Moderator...dupa Administrator..
Oricum scrisul si felul cum te prezinti conteaza foarte mult :D
Daca te-am ajutat dami un multumesc.Ca asa e frumos!
skill +2
skill +2
12
Status: activ

Re: Despre mediul online din Romania! Post by Salted »

Ai dreptate 100%
Image
O SINGURA ECHIPA
PE CARE O IUBIM
Steaua Bucuresti?PENTRU TINE TRAIM
O SINGURA ECHIPA
CE TOTI O RESPECTAM
Steaua Bucuresti
DE TINE NE BUCURAM.

Daca te-am ajutat dami multumesc
Image
O SINGURA ECHIPA
PE CARE O IUBIM
O SINGURA ECHIPA
CE TOTI O RESPECTAM
Steaua Bucuresti
DE TINE NE BUCURAM.

skill 0
skill 0
12

Re: Despre mediul online din Romania! Post by RaresMC »

Salted wrote:Ai dreptate 100%
Image
O SINGURA ECHIPA
PE CARE O IUBIM
O SINGURA ECHIPA
CE TOTI O RESPECTAM
Steaua Bucuresti
DE TINE NE BUCURAM.

Post-hunt ? ._.'
Daca te-am ajutat dami un multumesc.Ca asa e frumos!
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Discutii generale”