Ajutor sunt disperat dupa jocul asta

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 10 months
12

Ajutor sunt disperat dupa jocul asta Post by Bogdici »

Buna am si eu o problema cand deschid cu java nu imi mere imi zice:Unable to launch the application.
Si am luat un minecraft dupa un site foarte cunoscut(nu fac reclama).Si cand vreau sa ma loghez imi zice k nu sse poate conecta la minecraft.net, si atunci sau sa ma joc offline.Am bagat sv vostru intru pa sv vostru si imi zice sa ma inregistrez si k zburatu nu este permis. si nu mere sa ma misc.Asa am luat versiunea voastra zici vam zis mai sus k imi zice:Unable to launch the application.Am reinstala java si miiinecraft da nus ce are ca rog ajutorr!!!!!
full skill
full skill
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: Ajutor sunt disperat dupa jocul asta Post by Ic3Shafter »

Start->Run-> %appdata%-> delete .minecraft
Incearca Minecraftul asta!(Tutorial + Download Link in the descripition) http://www.youtube.com/watch?v=z-zGrvCayfE&feature=plcp
Cand intri pe server apesi tasta T si scri /register parola parola
Cand vei mai intra pe server va trebui sa scri /login parola
full skill
full skill
Registered for: 13 years
13
Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.

Re: Ajutor sunt disperat dupa jocul asta Post by Adrian28 »

Reinstaleaza Java-ul sau Minecraftul (dupa metoda zisa de Tuddy).
Cand intri pe unul dintre serverele noastre, apesi T si scrii /register <parola> <parola>, in loc de <parola>, pui tu ce vrei. Iar urmatoarea data cand intri pe server, scrii doar /login <parola>.
Image
Post a new topic Post a reply

Return to “Ajutor joc”