Problema este urmatoarea . Deschide minecraft , isi face update si cand update - ul se incheie minecraft - ul se inchide !

Astept un raspuns .... Bafta

Moderators: Moderator ajutator, Moderator
ionut123 wrote:Salut...cand intri in Minecraft ,scriu numele,apoi se face negru si imi apare :...Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers........varog muuult ajutatima...add: @$$%%
Zi sa reinstaleze minecraftul, eventual java, zi ce are in calculator (procesor, placa video, ram etc.)Coccolino wrote:Salut , am facut acest topic pentru un prieten nu pentru mine !
Problema este urmatoarea . Deschide minecraft , isi face update si cand update - ul se incheie minecraft - ul se inchide !DE CE ?
Nu stiu ce procesor are si nici RAM - ul nu il stiu , dar stiu ca are placa video de 64 de Mb parcalavrajeala wrote:ionut123 wrote:Salut...cand intri in Minecraft ,scriu numele,apoi se face negru si imi apare :...Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers........varog muuult ajutatima...add: @$$%%'This can usually be fixed by updating the video card drivers' asta iti zice ce sa faci
Zi sa reinstaleze minecraftul, eventual java, zi ce are in calculator (procesor, placa video, ram etc.)Coccolino wrote:Salut , am facut acest topic pentru un prieten nu pentru mine !
Problema este urmatoarea . Deschide minecraft , isi face update si cand update - ul se incheie minecraft - ul se inchide !DE CE ?