Ce programe sa facem
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- Fost Moderator
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years
- 13
Nume Program: Anti-HackMinecraft
Ce face programul ?: nu iti permite sa instalezi nici-un hack in minecraft
Alte Informatii:: Programul daca ar putea sa se instaleze odata cu versiunea de minecraft de pe pagina aceasta (1.2.5) ca nimeni sa nu mai poata folosi abuziv hack-uri..
Ce face programul ?: nu iti permite sa instalezi nici-un hack in minecraft
Alte Informatii:: Programul daca ar putea sa se instaleze odata cu versiunea de minecraft de pe pagina aceasta (1.2.5) ca nimeni sa nu mai poata folosi abuziv hack-uri..

- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years
- 13
Scuze pentru x2 post (dar cred ca aici avem voie pentru ca cerem programe nu ?)
"Un program de trimis mail-uri la mai multe persoane o data; sa se poata adauga email-urile dintr-un fisiere .txt ! '
Ai mai facut programul acela?
Nume program : Close Block Programs
Ce functii are ?: Inchide toate programele din calculator (cred ca poti sa faci exceptii nu .. antivirus de ex)
Alte informatii : Stim toti ca de multe ori avem marea problema de a ni se bloca un program si ca sa il inchidem trebuie sa dam de cele mai multe ori restart.. sper ca ai putea sa faci (scuze daca exista)
Nume program : Auto-Messages
Ce functii are ?: Trimite mesaje la un anumit interval de timp.
Alte informatii : Ar fi frumos daca ai putea creea un program care sa trimita un mesaj ales de noi la un anumit interval de timp (ales tot de noi sau de exepmlu cu 1 s 2 s 30 minute.. etc) Stiu ca putem sa setam la telefon dar de multe ori ignoram pentru ca suntem concentrati la calculator.. si sa fie ceva alarmant de exemplu sa se deschida pe tot ecranul nu doar un simplu error.
"Un program de trimis mail-uri la mai multe persoane o data; sa se poata adauga email-urile dintr-un fisiere .txt ! '
Ai mai facut programul acela?
Nume program : Close Block Programs
Ce functii are ?: Inchide toate programele din calculator (cred ca poti sa faci exceptii nu .. antivirus de ex)
Alte informatii : Stim toti ca de multe ori avem marea problema de a ni se bloca un program si ca sa il inchidem trebuie sa dam de cele mai multe ori restart.. sper ca ai putea sa faci (scuze daca exista)
Nume program : Auto-Messages
Alte informatii : Ar fi frumos daca ai putea creea un program care sa trimita un mesaj ales de noi la un anumit interval de timp (ales tot de noi sau de exepmlu cu 1 s 2 s 30 minute.. etc) Stiu ca putem sa setam la telefon dar de multe ori ignoram pentru ca suntem concentrati la calculator.. si sa fie ceva alarmant de exemplu sa se deschida pe tot ecranul nu doar un simplu error.
- skill 0
-
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
Topicul ar trebui sa fie inchis deoarece Stunt3r nu se mai ocupa de acesta.
Canalul meu de YouTube - CosminZoRR
- full skill
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Retras.
Fost Administrator.
*Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător. - It’s my birthday
Nu inteleg ce vrei ... Daca te referi la reminduri , cred ca as putea face eu un program la care sa setezi o anumita ora si sa ti se deschida o fereastra / mai multe in care sa-ti aminteasca ce vroiai sa faci atunciAlexutu11 wrote: Nume program : Auto-Messages

Carpe diem, quam minimum credula postero.

"Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător." - Iulius Cesar.
Nume in joc dfernand / rtziasi.

- skill +1
-
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
Un program care sa dea auto-save in jocul de minecraft pentru ca am vazut ca multi playeri se plang ca isi pierd itemele .De ex ieri sa dat re-load si un player a pierdut 4 pickaxe .
Am vazut un asemea program sau plugin care dadea auto-save in joc pe un alt server .
Am vazut un asemea program sau plugin care dadea auto-save in joc pe un alt server .
- skill 0
-
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
- Status: Lazy.
Un webcontrolpanel gen mcmyadmin
Un whitelist online
Un whitelist online

- full skill
-
- Registered for: 13 years 3 months
- 13
- Status: Jucator de CS:GO si MINECRAFT.
- Cont Premium: Haerex
Deocamdata, nu avem oameni care sa faca aceste programe
- full skill
- Registered for: 12 years 7 months
- 12
- Cont Premium: og_killer
Din ce doreste el sa facem, ar trebui sa decodam tot java pentru a realiza acest lucru.