putin ajutor?
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
cand intru pe un server imi merge infernal de greu....nu stiu ce naiba are!
chiar daca e server cu 1 player on tot nu imi merge...dar pe singleplayer imi merge bine!
trebuie sa mai instalez cva ca sa imi mearga bine multiplayer?
Netu imi merge exceptional..nam probleme!
PS:Cu ce program as putea sa filmez ff bine in minecraft?
chiar daca e server cu 1 player on tot nu imi merge...dar pe singleplayer imi merge bine!
trebuie sa mai instalez cva ca sa imi mearga bine multiplayer?
Netu imi merge exceptional..nam probleme!
PS:Cu ce program as putea sa filmez ff bine in minecraft?

- skill +1
-
- 12
- Status: Ajut din placere, multumesc dati la cei care Muncesc intradevar :)
Ce placa video ai ( Si daca nu pre-a conteaza ), cata Ram si cat de plin tii pc-ul...
Pentru a juca in MP nu trebuie programe, doar Minecraft bun...
De unde ai descarcat Minecraft? Poate l-ai descarcat de pe ceva site fantasma...Daca da, descarcal de pe Forum Download aici
Pentru a inregistra bine ( Ma refer la jocuri ) poti sa folosesti Fraps...E foarte util pentru ca iti ia el masurile de la fereastra de joc...
Bafta
De unde ai descarcat Minecraft? Poate l-ai descarcat de pe ceva site fantasma...Daca da, descarcal de pe Forum Download aici
Pentru a inregistra bine ( Ma refer la jocuri ) poti sa folosesti Fraps...E foarte util pentru ca iti ia el masurile de la fereastra de joc...
Bafta
- full skill
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
Iti recomand Camtasia!Filmezi fara lag,editare usoara,randare destul de rapida + upload pe YouTube!
Incearca sa mai inchizi din procese si programe!Foloseste RamRUSH sa mai "cureti"/eliberezi rami.
Si pune toate setarile pe LOW(la minecraft)
Incearca sa mai inchizi din procese si programe!Foloseste RamRUSH sa mai "cureti"/eliberezi rami.
- skill 0
-
- 12
am 16 gb ram am pc gaming si cred ca prin asta am spus tot....SrHell wrote:Ce placa video ai ( Si daca nu pre-a conteaza ), cata Ram si cat de plin tii pc-ul...
Bafta
ba nene nu te mai baga daca nu te afli intreaba doar pentru un plus la posturi!camtasia filmeaza doar ecranul...nu si jocul!Tuddy1997 wrote:Iti recomand Camtasia!Filmezi fara lag,editare usoara,randare destul de rapida + upload pe YouTube!

- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.
- full skill
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
Daca tu zici ca "ai PC de gaming" atunci singura problema ar fi internetul!Eu am avut un PC cu un singur nucleu si imi mergea pe singleplayer si multiplayer ca uns.
Mi se pare ca tu postezi ca sa te afli in treaba sau sa te lauzi, dece nu ai mentionat la inceput.
+ ca asta e parerea mea despre Camtasia
Asa ca: Take a chill pill.
Mi se pare ca tu postezi ca sa te afli in treaba sau sa te lauzi, dece nu ai mentionat la inceput.
+ ca asta e parerea mea despre Camtasia

Asa ca: Take a chill pill.
- full skill
- Registered for: 13 years
- 13
- Status: Being so hungry that your stomach starts playing dubstep.