XP Farm

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 11 months
12

XP Farm Post by DjSams »

Salutari minecraft-romania.com ! Am construit un XP Farm dar nu se spawneaza mobi decat daca stau langa spawnere . Cum fac sa se spawneze cand nu sunt langa spawnere ? PS : sunt spawnere de skeleton si de pigzombie .
Multi ma cunosc sub numele de JaVaB0y ! Eu sunt Moderatorul banat....
skill 0
skill 0
Registered for: 12 years 10 months
12
Status: Examene T_T

Re: XP Farm Post by Rigelllon »

Deobicei daca ai spawnat tu spawnerele nu prea merge sistemul... Daca vrei un adevarat XP- Farm fa urmatoarea:
Dute in single player si urca la o inaltime de 200-220 blocuri, aici se spawneaza cel mai mult .. fa o camera intunecata de 8x8x2 unde 2 e inaltimea, ( De ce 2? ca sa nu se spawneze enderman care poate distruge sistemul )
Si urmareste un tutorial pentru un mob Trap, pur si simplu scrii pe youtube si gasesti usor ! :D
Bafta
Image
Minecraft Time ! Cu Moon Si Rigellion pe channel-ul nostru de youtube .. IN CURAND
Daca te-am ajutat undeva un Multumesc nu strica !
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 1 month
13
Status: Sub patul tau.

Re: XP Farm Post by Xamus »

Acele spawnere nu vor merge decat daca esti tu langa ele. Nu poti face nimic pentru a se spawna cand nu esti langa
Cine are nevoie de ajutorul meu poate sa ma caute la ID'ul de pe profil.

Respecta si vei fi Respectat.
skill +1
skill +1
Registered for: 12 years 10 months
12
Status: Ajut din placere, multumesc dati la cei care Muncesc intradevar :)

Re: XP Farm Post by SrHell »

Exista un mod...

Poti face un ripetitor cu redstone colegat la un dispenser cu oua de scheleti si pigman...Poti face 4 mecanisme de astea ( 2 cu scheleti si 2 cu pigman ) le activezi inainte de a intra...Unica problema e ca face lag daca il tii mult aprins...

Ma rog, daca vrei sa faci un loc unde playeri pot face exp este plugin-ul MobArena...

De trebuie ajutor te pot ajuta :)
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 1 month
13

Re: XP Farm Post by Vandalism »

Ai primit destul răspunsuri :DD

Cel mai bine este să faci la 200+ block-uri înailțime o cameră întunecată cu apă si cu 23 de blockuri mai jos o platformă pe care să cadă!
Mă rog, cauți și tu pe youtube. :DD
Image
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”