XP Farm
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 11 months
- 12
Salutari minecraft-romania.com ! Am construit un XP Farm dar nu se spawneaza mobi decat daca stau langa spawnere . Cum fac sa se spawneze cand nu sunt langa spawnere ? PS : sunt spawnere de skeleton si de pigzombie .
Multi ma cunosc sub numele de JaVaB0y ! Eu sunt Moderatorul banat....

- skill 0
-
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
- Status: Examene T_T
Deobicei daca ai spawnat tu spawnerele nu prea merge sistemul... Daca vrei un adevarat XP- Farm fa urmatoarea:
Dute in single player si urca la o inaltime de 200-220 blocuri, aici se spawneaza cel mai mult .. fa o camera intunecata de 8x8x2 unde 2 e inaltimea, ( De ce 2? ca sa nu se spawneze enderman care poate distruge sistemul )
Si urmareste un tutorial pentru un mob Trap, pur si simplu scrii pe youtube si gasesti usor !
Bafta
Dute in single player si urca la o inaltime de 200-220 blocuri, aici se spawneaza cel mai mult .. fa o camera intunecata de 8x8x2 unde 2 e inaltimea, ( De ce 2? ca sa nu se spawneze enderman care poate distruge sistemul )
Si urmareste un tutorial pentru un mob Trap, pur si simplu scrii pe youtube si gasesti usor !

Bafta

Minecraft Time ! Cu Moon Si Rigellion pe channel-ul nostru de youtube .. IN CURAND
Daca te-am ajutat undeva un Multumesc nu strica !
- skill +2
-
- Registered for: 13 years 1 month
- 13
- Status: Sub patul tau.
Acele spawnere nu vor merge decat daca esti tu langa ele. Nu poti face nimic pentru a se spawna cand nu esti langa
Cine are nevoie de ajutorul meu poate sa ma caute la ID'ul de pe profil.
Respecta si vei fi Respectat.
Respecta si vei fi Respectat.
- skill +1
-
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
- Status: Ajut din placere, multumesc dati la cei care Muncesc intradevar :)
Exista un mod...
Poti face un ripetitor cu redstone colegat la un dispenser cu oua de scheleti si pigman...Poti face 4 mecanisme de astea ( 2 cu scheleti si 2 cu pigman ) le activezi inainte de a intra...Unica problema e ca face lag daca il tii mult aprins...
Ma rog, daca vrei sa faci un loc unde playeri pot face exp este plugin-ul MobArena...
De trebuie ajutor te pot ajuta
Poti face un ripetitor cu redstone colegat la un dispenser cu oua de scheleti si pigman...Poti face 4 mecanisme de astea ( 2 cu scheleti si 2 cu pigman ) le activezi inainte de a intra...Unica problema e ca face lag daca il tii mult aprins...
Ma rog, daca vrei sa faci un loc unde playeri pot face exp este plugin-ul MobArena...
De trebuie ajutor te pot ajuta

- skill +2
-
- Registered for: 13 years 1 month
- 13
Ai primit destul răspunsuri 
Cel mai bine este să faci la 200+ block-uri înailțime o cameră întunecată cu apă si cu 23 de blockuri mai jos o platformă pe care să cadă!
Mă rog, cauți și tu pe youtube.

Cel mai bine este să faci la 200+ block-uri înailțime o cameră întunecată cu apă si cu 23 de blockuri mai jos o platformă pe care să cadă!
Mă rog, cauți și tu pe youtube.