Problema hs_err_pid****
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 6 months
- 13
Intru in joc ma joc si dupa 2-10 minute ma scoate, iar in folderul/locul in care am icoana MinecraftSP imi apare un fisier numit hs_err_pid****(unde * este o cifra). Intru in el si imi spune ceva despre java(A fatal error has been detected by the Java Runtime Environment:) daca este nevoie uploadez tot fisierul. Nu stiu cum sa rezolv problema asta o am de o vreme am si schimbat versiunea de java de la 6 la 7 dar acelasi lucru. Va rog daca stiti o solutie spunetimi.
Nume in Joc:Dark

- full skill
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
- Status: Fost Administrator.
Am avut aceasi problema ... Incearca sa reinstalezi minecraft si java si daca joci incearca cat posibil sa inchizi niste procese 
Daca eventual continua aceasta eroare, incearca si cu GameBooster 3.0

Daca eventual continua aceasta eroare, incearca si cu GameBooster 3.0
- skill 0
-
- Registered for: 13 years 1 month
- 13
Salut !
Aceasta eroare este produsa Java , mai jos o sa iti arat niste pasi usori ca sa rezolvi aceasta eroare.
(Nu pot sa garantez ca o sa mearga pentru toti,dar pentru mine a mers)
1.)Reinstaleaza Java si fati update la ultima versiune,(NU face NIMIC Minecraft-ului !
2.)Ar fii indicat sa updatezi si toate driverele pc-ului,poate ele sunt cu o versiune mai jos decat sistemul,Java etc.
O zi buna !
Aceasta eroare este produsa Java , mai jos o sa iti arat niste pasi usori ca sa rezolvi aceasta eroare.
(Nu pot sa garantez ca o sa mearga pentru toti,dar pentru mine a mers)
1.)Reinstaleaza Java si fati update la ultima versiune,(NU face NIMIC Minecraft-ului !
2.)Ar fii indicat sa updatezi si toate driverele pc-ului,poate ele sunt cu o versiune mai jos decat sistemul,Java etc.
O zi buna !
Visul meu este sa devin game designer
Al tau care e ?
Al tau care e ?

- skill +2
-
- Registered for: 13 years 1 month
- 13
Văd că userul nu a mai postat, deci probabil și-a rezolvat problema.