Cateva intrebari

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years
13

Cateva intrebari Post by culori »

Salut
Am si eu cateva intrebari legate de joc:
Cum imi fac casa privata,adik sa nu o poata distruge nimeni si nici sa nu poata lua iteme din ea.
Alceva:Am vazut niste shortcut keys dak pot sa le zic asa ,care te ajutau ,gen sa trimiti 64 de cuburi in chest fara sa iei itm si sa il pui in chest,sau sa se puna toate de un fel una peste alta.
Mersi anticipat
Administrator
Administrator
Registered for: 13 years 3 months
13

Re: Cateva intrebari Post by Popaia »

Protectia la casa o pui cu un cub de diamant. cu (/ps allow nume) dai allow unui player la protectia aia sau daca ai mai multe protectii cu (/ps allowall nume)

Ca sa faci chestia asta cu itemele una peste alta ti apasat shift si dai click pe item:P

Bafta
UPDATE : IMPORTANT Sedinta Staff Fun.Minecraft-Romania.Com : post88528.html#p88528
IMPORTANT PENTRU STAFF-UL Fun.Minecraft-Romania.Com | Click AICI: anunturi-fun/important-sedinta-staff-t16552.html
Image
Nume in JOC: Popaia
skill +1
skill +1
Registered for: 13 years
13

Re: Cateva intrebari Post by s1mpLe »

Protectia se poate pune cu cub de diamant. Cubul il poti obtine sa pui in masa de lucru diamante adica 9 diamante.
Daca vrei sa afli mai multe detalii despre protectie scrie (/ps info - vezi pana unde este protectia si la cine ai dat allow etc), (/ps help pentru mai multe comenzi).
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years 11 months
13
Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
Cont Premium: RazvanTheKing

Re: Cateva intrebari Post by LeonardoDaVinci »

Ai primit raspuns.Alte intrebari daca ai deschide un topic nou.
Even now, I still remember the white of the snow of that day
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

Image

Nu raspund la PM-uri. Nu ajut pe privat. Nu sunt sociabil. Nu ma mai puneti la respect, nu-l merit.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”