Black Error

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +2
skill +2
Status: Offline
Registered for: 13 years 8 months
13

Black Error Post by luci999 »

Salut. Am revenit din nou cu aceeasi eroare ...
Erroarea :
-Cand intru in minecraft si dau singleplayer/multiplayer si intru pe o lume/mapa se face : caracterele , animalele , playeri de pe multiplayer |in afara de blocuri|
-Am facut si un video (e de proba ) http://www.youtube.com/watch?v=TAWFXkmW ... e=youtu.be
Datimi un raspuns : Cum rezolv acest bug/erroare ? va rog un raspuns :(
Am gasit niste informati despre caluclatorul meu de pe steam :)
Spoiler | Afiseaza
Plac? video: Driver: ZD Soft Screen Capture Driver Nume driver DirectX: ati2dvag.dll Versiune driver: 4.1 Versiune DirectX: 6.14.10.6660 Data driverului: 25 Decembrie 2009 Adâncimea de culori a desktopului: 32 bi?i per pixel Rata de reîmprosp?tare a monitorului: 60 Hz Plac? DirectX: SAPPHIRE Radeon X1550 ID furnizor: 0x1002 ID dispozitiv: 0x7183 Num?r de monitoare: 1 Num?r de pl?ci video logice: 1 SLI sau Crossfire nedetectat Rezolu?ie principal?: 1440 x 900 Rezolu?ia desktopului: 1440 x 900 Dimensiunea principal? a afi??rii: 16.38" x 10.24" (19.29" diag) 41.6cm x 26.0cm (49.0cm diag) Tipul busului principal nedetectat VRAM principal: 2 MB Moduri MSAA acceptate: 2x 4x 6x Plac? audio: Dispozitiv audio: Realtek HD Audio output Memorie: RAM: 3006 Mb (la propietati , la my computer scrie 2,93 of RAM )
Multumesc :-s
Image
Administrator
Administrator
Registered for: 13 years 3 months
13

Re: Black Error Post by Popaia »

Pobabil este de la pc, si eu patesc asa pe laptop care e mai slabut ca hardware.

Mai asteapta oricum rezolvare :) Poate iti rezolva cineva mai "luminat" ca mine problema:P
UPDATE : IMPORTANT Sedinta Staff Fun.Minecraft-Romania.Com : post88528.html#p88528
IMPORTANT PENTRU STAFF-UL Fun.Minecraft-Romania.Com | Click AICI: anunturi-fun/important-sedinta-staff-t16552.html
Image
Nume in JOC: Popaia
skill +2
skill +2
13

Re: Black Error Post by luci999 »

popei wrote:Pobabil este de la pc, si eu patesc asa pe laptop care e mai slabut ca hardware.

Mai asteapta oricum rezolvare :) Poate iti rezolva cineva mai "luminat" ca mine problema:P
Multumesc pentru "SINGURUL" Raspuns ,dar mai astept raspunsuri :(
Image
skill +3
skill +3
Registered for: 13 years 9 months
13
Status: яєѕקє¢т!

Re: Black Error Post by deyvdavid »

Incearca un texture pack vezi daca iti face lafel . Sau daca nu merge asa nu stiu..
Image
Image

Nume pe server : DeyvDavid

Cont premium : Da

Image
Fost Moderator
Fost Moderator
Registered for: 13 years 11 months
13
Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
Cont Premium: RazvanTheKing

Re: Black Error Post by LeonardoDaVinci »

E de la tine.Minecraftul nu are nici o problema in acest sens.
Singurul lucru pe care poti sa il faci este sa-ti iei unu mai bun.
Even now, I still remember the white of the snow of that day
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

Image

Nu raspund la PM-uri. Nu ajut pe privat. Nu sunt sociabil. Nu ma mai puneti la respect, nu-l merit.
skill +2
skill +2
13

Re: Black Error Post by luci999 »

Poti sa spui ce trebuie ?
Adica daca imi trebuie o placa video sau .... nustiu ...
Apunetimi ce miati recomanda .. Multumesc pentru raspunsuri dar tot astept cateva recomandari :D
Image
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 9 months
13

Re: Black Error Post by Shmook »

Ar trebui bagate reguli de postare in sectiunea ajutor joc gen ce pc ai ce spec ai la ei etc. Sa ne dam seama mai usor, pentru ca userii posteaza problema si dupa noi trebuie sa ne gandim cam ce ar fi. Problema ta e cu SIGURANTA de la pc schimba pc-ul.Bafta.
Image
Post a new topic Post a reply

Return to “Ajutor joc”