BAD VIDEO CARD DRIVE
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill +2
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 9 months
- 13
Exista tata google, oricand am o problema acolo caut in primul rand, da detalii despre placa ta video, sistemul de operare, versiunea de java etc. Si nu ar strica sa scrii pe google in engleza ca in romana nu prea iti vin rezultate si sa incerci, si eu am avut probleme de genul si asa mi-a rezolvat problema.Bafta.
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years 11 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
tata,de ce exista site-u asta?sa le spunem noi sa caute pe google?DaShmoo wrote:Exista tata google, oricand am o problema acolo caut in primul rand, da detalii despre placa ta video, sistemul de operare, versiunea de java etc. Si nu ar strica sa scrii pe google in engleza ca in romana nu prea iti vin rezultate si sa incerci, si eu am avut probleme de genul si asa mi-a rezolvat problema.Bafta.
Ai instalat driverul la placa video.Daca l-ai instalat si tot nu merge,ai placa prea slaba.Ciuss
M-am cam saturat de atacurile voastre, mai e unu care se umfla in pene la mine, ia hai plimba ursu, pur si simplu i-am sugerat sa caute pe google la fel cum am facut eu, si in ultima instanta sa vina aici, da vad ca e sport national sa se lege alti admini de mine. Oricum "rezolvarea" ta pe care i-ai dat-o a fost pur si simplu originala "ai placa video prea slaba", scuza sa nu fie offtopic de tot. DACA nu iti iese nici dupa google trimite-mi pm cu id de mess si iti fac pe team viewer. Salut.
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

- skill +3
- 13
- full skill
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: TERRARIA FTW! ^^

[/spoiler]
Click here => http://adf.ly/Ig6gn
- skill 0
-
- Registered for: 13 years 1 month
- 13
Vrajeala,ti-am mai spus ca nu merge nimic din ce ai scris tu acolo..si mr manian,am windows 7 si pe laptopul lui sor`mea si merge mc..joaca si verisoara mea si are windows 7 si merge..si inainte sa mi se arda placa de baza (am reparato) imi mergea..aveam windows 7
- skill +2
-
- 13
- skill +2
-
- 13