Problem
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- Fost Moderator
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 11 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing

Daca e arsa,depinde si ce e ars(daca nu placa in sine).Fara placa de baza nu merge nici Mario.
Trebuie schimbata.
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

- full skill
- Registered for: 13 years 10 months
- 13
- Status: TERRARIA FTW! ^^
nu din cate stiu eu nui nicio problema daca a fost arsa si acum e reparata, si eu am avut placa de baza arsa, noroc cu un prieten care le are si mia reparato, si de atunci imi merge bine, nam avut nicio problema cu ea.

[/spoiler]
Click here => http://adf.ly/Ig6gn
- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years 1 month
- 13
- Status: - Maybe I'm bad, but I'm right!
- Cont Premium: ReevoXFR
1. Nu stiu daca asta-i intrebarea potrivita pentru forum-ul acesta, dar in fine.A fost reparata..vreau sa stiu daca e vreo problema ca a fost stricata
2. Spune-ne mai multe detalii nu doar ca a fost arsa.A ars de la prea mult "chin" din partea ta?(Cineva poate intelege ca ai ars-o tu cu bricheta.)
3.De unde sa stim noi daca are probleme sau nu, dar sa nu iti inchipui ca o sa mearga prea bine(daca "a suferit arsuri" grave.Probleme o sa aiba nu-ti fa griji (toate o sa aiba pana la urma).
4.Incearca tu sa vezi daca mai are probleme in timp ce a fost reparata.Asculta muzica(daca are placa audio incorporata) sa vezi daca merge sunetul, joaca ceva mai slabut chiar daca ea este buna (daca nu vrei sa "arda" din nou) si mai vezi tu pe parcurs ce merge/nu merge.
5. Bafta!
- skill +2
-
- Registered for: 13 years 9 months
- 13