si... pai verificat mail,blabla,cont activat si asa mai departe. dar, knd incerc sa intru pe server si sunt intampinat de chestia cu " rgister with /register password ConfirmPassword"
pai....sa spunem k parola este 1234 (nu,nu crek mi'as pne asta parola)
cum mai exact ar trebui sa scriu k sa ma recunoasca? app,joc de pe web'browser,unul kre merge si multiplayer(crek singurul,sau cel putin singurul kre il stiu)
deci scriu /register 1234 ConfirmPassword, /register 1234, /register password 1234, oricum as scire ori e gresit/nu intelege ori imi spune password didn't match,desi pe forum merge(contul de pe forum merge si pe sv?) si am fkt cam 3 conturi pt asta k sa fiu sigur k nu e cv cu pc'ul meu sau contul in sine

imi pare rau dak e cam lung topic'ul si poate deja am incalcat vre'o 20 reguli,dar sunt nou aici,de curand am inceput..mai degraba incercat sa joc pe sv asta. nu sunt chiar n00b,dar...

ah....multumesc anticipat cred?

edit: scz pt mesajul super lung de mai sus. totusi,sunt putin foarte n00b knd vine vorba de acest forum,reguli,skill'urike kre le vad sub inexistenta mea poza de avatar si aleaalea.daca m'ar putea cnv indruma..? stiu,nimanu'i nu'i plac n00bi,mai ales aia.."proaspeti

Deasemeni, scriu aia buna cred: /register password 1234 si tot zice password didnt match(parola cea buna) de ci pe forum merge ,si cu username'ul pus bn si restul verificate,cred)