hello pixel 3d lovers

Daca esti nou, ca prim post, prezinta-te, asa este frumos!

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 1 month
13
Status: Sunt activ pe internet încercând să fiu prezent prin locaţiile care mă interesează.

hello pixel 3d lovers Post by blaxxunromania »

Vă salut !
Permiteţi-mi ca să mă autocitez dintr-un alt forum:
My nickname on internet is BlaxxunRomania, his provenience is from an activeX control and from my country.
I like smoll and smart graphic chat servers. I have a collection of these kind of application.
About Pixel Art, I have 'The Palace' and 'Habbo'.
I want also to have the GREAT, the KING of PIXEL 3D, I want to have MINECRAFT Server.
I come on minecraftians cyberspace to learn about MineCraft server-client and then to share my experients to ather peoples, using my litlle forum about easy graphical chat servers for all peoples and theyr home computers.

ThankYou
şi
@-) @-) @-)
What a hell ?
MineCraft not works on Windows for 64Bytes ?

Guys,
please tell me that is not true ...
Please tell me that something is wrong with My Windows version 7 for 64 bytes ...
Oh, No !

:(( :(( :((
Aşadar căutând versiunea pe 64 biţi, am dat peste acest sit.
:)
Categorical Machine
skill 0
skill 0
13
Status: Sunt activ pe internet încercând să fiu prezent prin locaţiile care mă interesează.

Cum mă loghez la un server românesc ? Post by blaxxunromania »

Am vrut să intru pe serverul http://mc.minecraft-romania.com/ introducând pseudonimul şi parola cu care sunt înscris în acest forum. Nu s-a putut ...
Vă informez că pe minecraft.net, la sectiunea classic, alegeam serverul din listă şi dacă era online puteam intra în lumea virtuală de acolo.
Aici cum se procedează ?
Sper că serverele sunt cu acces gratuit, şi de asemenea mai sper ca să existe şi servere clasice, deoarece eu numai de acestea sunt interesat.
Aşadar dacă vreau să intru pe un server românesc de tip clasic, din acelea freeware, cum trebuie ca să procedez ?
Categorical Machine
skill 0
skill 0
13

nu vrea sa meargă Post by blaxxunromania »

http://minecraft-romania.com/forum/view ... 585#p33585
:-(

Later edit:
Pana la urma am intrat acolo, dupa ce am fost in 188.165.40.213 .
Sunt dezamagit.
Poate ca prea m-am repezit sa intru pe servere fara ca sa citesc nimic din forum.
Pana acum am impresia ca serverele din lista de pe minecraft.net sunt mult mai accesibile si nici nu sunt asa de pretentioase precum mi-au parut cele doua de mai sus. Poate ca am avut ghinion si poate ca voi gasi ceea ce caut, si anume servere clasice cu acces liber ...

Am de invatat multe despre acest tip de server.
Categorical Machine
full skill
full skill
Registered for: 13 years 6 months
13
Status: Omul cu serverele.

Re: hello pixel 3d lovers Post by Giuseppe »

Ţi-am dat un warn pentru x3 post, citeşte întâi regulile forumului şi după aceea avântăte în postarea pe el.
Salut ş ţie.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 11 months
13

Re: hello pixel 3d lovers Post by bogdanxd »

salut si bine ai venit in minecraft-romania.com
Image
Image
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Prezentare”