Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]
Deci pentru inceput :
1. Daca am server normal(sa nu fie bukkit) se poate baga pluginuri?
2. Daca da cum?
3. Un tutorial ceva cum sa pun serverul pe IP daca sunt pe router
4. Daca se poate face pe IP daca am de la Romtelecom sau RDS
Multumesc!
Last edited by Swich on 16 Feb 2012, 18:51, edited 1 time in total.
Reason:Titlu editat pentru o cautare mai bună !
Multumesc! Dar atunci ce retea se foloseste inafarade Romtelecom si RDS?
Last edited by MonsterKiller.MC on 11 Feb 2012, 19:50, edited 1 time in total.
Reason:Pai sunt bune RDS si romtelecom dar trebuie sa ai Pachet cu IP Static.
Dacă nu ai IP static, o să trebuiască să schimbe jucatori IP la o perioadă când ţi se schimbă IP ! Nu contează dacă esti pe RDS sau Romtelecom. Contează sa ai IP static !
Hehe. Am gasit eu rezolvarea.
Swich , deci nu trebuie sa ai neaparat ip static ca ei sa fie la "curent" cu ip-ul tau.
Iti poti face un DNS La asta nu vati gandit.
LosTSouL wrote:Hehe. Am gasit eu rezolvarea.
Swich , deci nu trebuie sa ai neaparat ip static ca ei sa fie la "curent" cu ip-ul tau.
Nu merge cu DNS in romania sa faci server, daca nu ai observat acela e un englez ! Nu ai nici-o sansa cu port forwarding ... dar poti incerca.
Daca imi spui numele router-ului am sa iti dau indicatii cum sa faci xD
Cel mai simplu e sa suni la RDS/RCS si sa le spui ca vrei IP STATIC .. Dar exista si al 2-lea mod dar e ceva mai greu ... Zine noua numele router-ului ... De ex. eu am D-Link 524 adica DL-524 ... Acum zil si tu sa stim ce model este si cum sa procedam !
LosTSouL wrote:Hehe. Am gasit eu rezolvarea.
Şi dacă ţi se schimbă ip iar DNS-ul este făcut pe IP-ul precedent ?
Gândeşte înainte să postezi.
Spune-ne modelul routerului ca să te ajutăm la port forward.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥ Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici! Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!