Plugin problem !
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 5 months
- 13
- Cont Premium: z1z0u
Sallut problema este in mare majoritate peste 50% despre plugin ...
Un prieten a cumparat un host si nu stie cum sa intaleze plugin pe el mi la dat mie eu am facut server bukkit on insa in folderul plugins cand bag un plugin si deschid server nu merge
Help please !
Nu stiu daca am posta unde trebuie ...
Un prieten a cumparat un host si nu stie cum sa intaleze plugin pe el mi la dat mie eu am facut server bukkit on insa in folderul plugins cand bag un plugin si deschid server nu merge
Help please !
Nu stiu daca am posta unde trebuie ...

- BANNED
- Registered for: 13 years 4 months
- 13
Cred că este de la versiune ! Verifică să fie toate versiunile combatibile !

anunturi/cautam-moderatori-forum-cu-cerinte-t12229.html - Recruţări Moderatori.
anunturi/cumpara-server-minecraft-la-noi-t11950.html - Cumpara server Minecraft.

- skill +1
-
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
Poate este de la versiunea bukkitului:) uitate pe bukkit.org să vezi dacă este cel bun. Poate este pluginul foarte vechi şi nu poate fi adăugat:)
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 4 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!

Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 4 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!

- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years 11 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Daca ai facut tot ce este scris mai sus,cel mai bine ar fi sa il reinstalezi din nou pluginul.
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years 11 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Topic mutat la categoria potrivita.
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.