Buna! As dori sa construiesc deoarece, se apropie Pastele, un teren, de preferat subagvatic, unde se va afla un labirint. Playeri, trebuie sa colecteze oua - acum intelegeti de ce pentru paste - pentru a putea ajunge la comoara. As avea nevoie de mare ajutor si de materiale cine vrea sa ma ajute, va rog , dati pm la Azar (eu)
Multumesc,
Azar.
Vine Pastele!
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- BANNED
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 5 months
- 13
Salut, draga akm este craciunul, pana la paste mai este timp. Ori cum daca teai gandit din ainte este foarte bine, eu am sa te ajut cu acest proiect. Sarbatori Fericite !

anunturi/cautam-moderatori-forum-cu-cerinte-t12229.html - Recruţări Moderatori.
anunturi/cumpara-server-minecraft-la-noi-t11950.html - Cumpara server Minecraft.

- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 5 months
- 13
Multumesc daca te implici, si da stiu ca este Craciunul dar vreau sa avem timp deoarece, ai vazut cum Deluxe a avut o idee foarte buna pentru Craciun, dar nu a avut suficient timp... si deasta eu vreau sa incepem din timp, pentru ca proiectul o sa fie foarte greu, un motiv ar fi acela ca va fi sub apa....
Nume in joc: Azar

If u don't try you lose! If you lost, it seems you tried! How can this be possible?
If u don't try you lose! If you lost, it seems you tried! How can this be possible?