Animale care dispar

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +2
skill +2
Status: Offline
Registered for: 13 years 9 months
13

Animale care dispar Post by Shmook »

DIn nou, a 3-a oara mi-au disparut gainile 2 zile am avut numai 1 si tot acolo a fost, azi am inceput sa le inmultesc si toate au disparut, am stat prin zona deci nu aveau cum sa dispara datorita faptului ca nu eram acolo, doresc o explicatie, tot ce am gasit pe net nu mi-a dat un raspuns clar. Si in legatura cu spawn rate de la animale, de 3 zile incerc sa dau de o vaca sa ii fac pereche (evident nimic), de porci sa nu mai zic, ar putea creste umpic spawn rate-ul ca deja mor incet. multumesc anticipat, salutare.
Image
skill +3
skill +3
Registered for: 13 years 10 months
13

Re: Animale care dispar Post by Vilzur »

Daca...animalele sunt intr-un tarc care se afla pe piatra ,nisip si orice altceva inafara de pamant,dispar.Trebuie sa stea pe iarba si sa stea intr-un loc mare.(Sincer,mie,de cand am inceput sa inmultesc animalele,imi merge foarte bine ;) )
BANNED
BANNED
Registered for: 13 years 5 months
13

Re: Animale care dispar Post by Swich »

Dah, Vilzur are mare dreptate. Trebe sa staie intr-un loc adecvat. Dar exista si posibilitatea de fii omorate de cineva. Stai cu ochi in 4 !

Cu stima,
Swich
Post a new topic Post a reply

Return to “Ajutor joc”