Intrebare Bukkit 1.0.0
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- full skill
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Salut, eu utilizez pe serverul meu Bukkit 1.0.0 prelease 5, merita sa il mai schimb cu cel oficial cand va aparea? mie cam lene sa tot bag iar pluginurile. 

Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!

- full skill
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
De ce te bagi pentru +1? Eu am cerut un raspuns concret nu un raspuns asa la repezeaza, oricum am decis ca il voi baga cel oficial pentru ca e de tot rasul acesta..
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥