Salut.
Am mai creat o harta pe server-ul meu unde va fi protectia doar cu cub de diamant. Am bagat plugin-ul Precious Stone dar nu gasesc in config vreo optiune sa mearga doar pe un world. Stiu ca este posibil asa ceva pentru ca chiar pe serverul din comunitatea concurenta este facut asa.
Multumesc!
Intrebare - Precious Stone
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- full skill
-
- Status: Offline
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!
Vrei să ai propriul tău server de Minecraft ? Vrei sa fie online 24/24 şi nu ai unde să-l ţii ? Vrei să fie gata configurat ? Citeşte aici!
Îţi punem la dispoziţie 3 servere de Minecraft unde te poţi distra fără limite. Citeşte aici!

- Fost Moderator
-
- Registered for: 13 years 11 months
- 13
- Status: I am sorry, but I cannot be friends with a goddess, because I have signed a contract with a devil.
- Cont Premium: RazvanTheKing
Deci nu inteleg.Tu vrei sa protejezi mapa cu block-ul de diamant nu?De ce trebuie sa modifici in config ceva?Pune block-u si fa protectia.Nu e asa de greu.Sau poti folosi 2 pluginuri in paralel-World Guard+Precious Stone.Cu world guard mapa si cu precious stone restu..
I will never forget the warmth of the lips I first kissed
I still love you.

- full skill
-
- Registered for: 13 years 7 months
- 13
- Status: Omul cu serverele.
Nu ai inteles.
Eu am 2 world-uri, 1 pentru protectie cu WorldGuard (world1) si unde doresc sa fie cu PreciousStone adica world2. Ei, eu doresc sa nu functioneze doar pe world2 PReciousStone nu si pe world1 unde ofer protectia cu WorldGuard.
Multumesc!
Eu am 2 world-uri, 1 pentru protectie cu WorldGuard (world1) si unde doresc sa fie cu PreciousStone adica world2. Ei, eu doresc sa nu functioneze doar pe world2 PReciousStone nu si pe world1 unde ofer protectia cu WorldGuard.
Multumesc!
Respect mie, omul oamenilor şi comunităţii minecraft-romania.com.♥