Joaca in Let's Play cu mine

Aici putem vorbi despre orice in limita bunului simt bineinteles.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill +2
skill +2
Status: Offline
Registered for: 13 years 7 months
13

Re: Joaca in Let's Play cu mine Post by GOKUSSJ10 »

vreu si eu sunt bun la minecraft
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: Joaca in Let's Play cu mine Post by ionutsSs01 »

as vrea si eu dar nu sunt bun la minecraft............sunt super bun haha hai ca nimeni nu ma omoara pe mine nici cu pm juma.
adc nu 5 vieti ci juma de inima.
hai ca va prindeti voi unul pe altul glumeam.
ori cum cred ca sunt singurul om care a postat.
excesiv de mult si ce faceti voi fac si eo unde mergeti voi merg si eo ori ce nu imi este frica dar dati torte si va luminez calea daca nu va este frica glumeam voua nu prea va este frica
dar vb cu aj skip-ului da dar este o problema eu nu am skipe dar mil dai tu pe mess mafios nu ca te am in lista.
pa tre sa plec dar dati cat de repede comment plz ca vreau aventura da plz hai ca suntem practic amici sau cv nush exact ce dupa tn ce crezi ca sunt cu tn nu imi pasa este decizia ta si orice decizie ia mafios_x este corecta pa.:d:d:d:d:)
full skill
full skill
13
Status: Retras.
Fost Administrator.
*Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător.

Re: Joaca in Let's Play cu mine Post by rTzIasi »

ionutsSs01 wrote:as vrea si eu dar nu sunt bun la minecraft............sunt super bun haha hai ca nimeni nu ma omoara pe mine nici cu pm juma.
excesiv de mult si ce faceti voi fac si eo unde mergeti voi merg si eo ori ce nu imi este frica dar dati torte si va luminez calea daca nu va este frica glumeam voua nu prea va este frica
dar vb cu aj skip-ului da dar este o problema eu nu am skipe dar mil dai tu pe mess mafios nu ca te am in lista.
pa tre sa plec dar dati cat de repede comment plz ca vreau aventura da plz hai ca suntem practic amici sau cv nush exact ce dupa tn ce crezi ca sunt cu tn nu imi pasa este decizia ta si orice decizie ia mafios_x este corecta pa.:d:d:d:d:)
Si asta in limba romana ar insemna .... ? /:)
I will bury my dick so far inside your ass, whoever could pull it out would be crowned king Arthur.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
Image
"Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător." - Iulius Cesar.

Nume in joc dfernand / rtziasi. :)
skill +2
skill +2
13

Re: Joaca in Let's Play cu mine Post by GOKUSSJ10 »

tomsijerry wrote:
ionutsSs01 wrote:as vrea si eu dar nu sunt bun la minecraft............sunt super bun haha hai ca nimeni nu ma omoara pe mine nici cu pm juma.
se pierde la faza cu tradusu
skill 0
skill 0
13

Re: Joaca in Let's Play cu mine Post by NotidPumpkin' »

Ma bag si io!
AAA Creeper!!
skill 0
skill 0
13

Re: Joaca in Let's Play cu mine Post by Darke »

Daca aveam pc mai bun faceam si eu.... am incercat sa fac dar se aude naspa vocea:((
full skill
full skill
13
Status: Retras.
Fost Administrator.
*Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător.

Re: Joaca in Let's Play cu mine Post by rTzIasi »

Darke wrote:.... am incercat sa fac dar se aude naspa vocea:((
Acelasi lucru , adica nu ca se aude naspa ,dar pur si simplu nu imi place vocea mea ,e prea groasa... adica stiu ca e mai "cool" sa fie mai groasa ,dar mie pur si simplu nu-mi place :)).
I will bury my dick so far inside your ass, whoever could pull it out would be crowned king Arthur.
Carpe diem, quam minimum credula postero.
Image
"Iubesc trădarea dar urăsc pe trădător." - Iulius Cesar.

Nume in joc dfernand / rtziasi. :)
skill +2
skill +2
Registered for: 13 years 9 months
13
Status: Hard Work On Forum.
I'm back!

Re: Joaca in Let's Play cu mine Post by addict »

tomsijerry wrote:
Corect ce vrea sa insemene?
Nume in joc : teemolegend
Daca te-am ajutat apasa butonul MULTUMESC
Regulament forum: viewtopic.php?f=21&t=104
skill +1
skill +1
Registered for: 13 years 10 months
13

Re: Joaca in Let's Play cu mine Post by Dannymzw »

vreau si eu sa joc cu voi
Image
full skill
full skill
Registered for: 13 years 10 months
13

Re: Joaca in Let's Play cu mine Post by Stunt3r »

ionut vorbeste araba! Bine ca m-am pus pe invatat aceasta limba. Am sa traduc pe scurt:

El spune ca se pricepe la minecraft doar ca vrea sa va pacaleasca ca e praf. In a doua parte spune ca pe el nu il poate bate nimeni nici cu o jumatate de inima. (daca o ajuns la juma de inima inseamna ca la batut cineva :))).. Apoi el spune ca este un pic timid sa faca let's play dar nu prea. Dupa aceea spune ca nu are skype-ul si sa il trimita mafios pe mess si in final spune ca decizia lu mafios e cea mai buna.

Numai bine !
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Discutii generale”