Caut membri activi,
Care vor sa se ocupe,
Care au experienta,
Daca nu ai experienta si nu vrei sa te ocupi, nu ma face se pierd timpu'.
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
Ai citit cererile?MihaiRO wrote: Nick: MihaiRO
Experienţa Bukkit: 9,3/10
Cunoscător Engleză: 8/10
Eşti conştient că această funcţie necesită lucru: Sunt vechi pe comunitatea astea , sunt de prin 2013 , eram FOARTE activ , asta poate sa va zica toti , nick-ul vechi era : Mihaita12 , era pe vremea cand WoophRadu avea WZT-UL si avea moderator ajutator parca
Experienţa în YML: 8/10
Experienţa în Java: 6/10
Vârsta: 13
Aplic pentru [Traducător|Configurator|Developer]:Configurator
Exemplu muncă :Uitati-va va rog la "Plugine" , pagina 6-7 ...am vreo 20-30 de plugin-uri , pe atunci eram cam noob , dar acum stiu cum merge treaba.
Uitete si vezi ce nu indeplinesti.Ca să intri în Bukkit Staff, trebuie să îndeplineşti câteva cerinţe:
Fără warn (avertisment) în prezent
Minim 2 luni vechime pe forum
Minim 50 de posturi
Experienţa în Minecraft (partea multiplayer) şi Bukkit
O atitudine mătură şi serioasă
Să ştii să lucrezi în echipă
Să îţi faci treabă de la început până la sfârşit
Nu pot sa-ti dau gradu' pe un cont care nu respecta cererile.MihaiRO wrote:Viewing profile - Mihaita12
Board presence
User statistics
Mihaita12
skill +2
[ Add friend | Add foe ]
Last visited: 01 Dec 2013, 23:13
Total posts: 131
[0.10% of all posts / 0.31 posts per day]
Search user’s posts
Most active forum: Pluginuri
[ 36 Posts / 27.48% of user’s posts ]
Most active topic: Cerere GRAD VIBBAN
[ 11 Posts / 8.40% of user’s posts ]
Chiar nu te cred prost , cred ca tu faci misto de mine man , din moment ce vad ca aveti nevoie mare de bukkit staf , nu e activitate DELOC in acea categorie , mai si faci misto de mine ca n-am posturi , sau nu stiu ce.
Rog sa tretezi cu seriozitate treaba asta , nu ca dai respins ca ti s-a sculat , nici nu ai citit cererea , am zis ca pe contul Mihaita12 , nu pe acesta..nu am maturitatea necesara ? Tin sa-ti zic ca,cand am facut cererea aia in 2013 , aveam 11 ani , si am luat acel grad. Acum , ca sa iau gradul , trebuie sa am 20 ani si masina , ok.
CoolMan36545 wrote: Nick:Alin
Experienţa Bukkit: X/10,:10/10 1 an
Cunoscător Engleză: X/10:8/10
Eşti conştient că această funcţie necesită lucru:DA
Experienţa în YML: X/10:8/10
Experienţa în Java: X/10:8/10
Vârsta: 15
Aplic pentru [Traducător|Configurator|Developer]:Configurator|Developer
Exemplu muncă :Uitati-va va rog la "Plugine" , pagina 6-7 ...am vreo 20-30 de plugin-uri , pe atunci eram cam noob , dar acum stiu cum merge treaba.