Essentials
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- full skill
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Happy :)
Incearca din consola.Daca nu merge intoarce-te la EchoPet si foloseste aceeasi comanda si vezi daca merge.
Ma' best frend: Twist.
- full skill
-
- Registered for: 11 years 11 months
- 11
- Status: Developing - Plugins Bukkit
Ajutand - Comunitatea - Cont Premium: EuGabyEu, Leblanct_
Sincer, mi se pare ca nu.Mynph wrote:Si la EchoPet poti pune iteme pe zombie sau scheleti?
Doar la MyPet.

- skill +3
-
- Registered for: 11 years 9 months
- 11
Acum mi-am instalat iar windowsul poate o sa mearga acum. O sa dau un edit daca merge sau nu.
EDIT: Tot nu merge. Playeri care au versiunea 1.7.2 pot intra pe un server de 1.7.5? Sa incerc si pentru 1.7.5 pluginu.
Edit: Stiti cum am sa fac? Am sa fac sa faca cerere pe forum si eu le d-au acces la comanda de dresare dupa aceea le scot acea comanda si le las pe celelalte. Imi puteti spune ce fel de permisiune este comanda pentru dresare la MyPet?
EDIT: Tot nu merge. Playeri care au versiunea 1.7.2 pot intra pe un server de 1.7.5? Sa incerc si pentru 1.7.5 pluginu.
Edit: Stiti cum am sa fac? Am sa fac sa faca cerere pe forum si eu le d-au acces la comanda de dresare dupa aceea le scot acea comanda si le las pe celelalte. Imi puteti spune ce fel de permisiune este comanda pentru dresare la MyPet?

- full skill
-
- Registered for: 11 years 9 months
- 11
- Cont Premium: vScorpio
Da, pot intra, dar dacă vrei versiunea de 1.7.5 a pluginului îți recomand să folosești craftbukkit de 1.7.5.Mynph wrote:Acum mi-am instalat iar windowsul poate o sa mearga acum. O sa dau un edit daca merge sau nu.