Filezilla
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +2
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 1 month
- 11
- Status: In caurare.
Cum ma pot conecta cu srv hostat in fillezilla?
- +---------------------------------------------------Portocala--------------------------------------------------+
----------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------
- +---------------------------------------------------Portocala--------------------------------------------------+

- BANNED
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
- Status: \m/
- Cont Premium: StopMe_
Pentru a va loga pe FileZilla dati click pe iconita incercuita cu culoarea rosie din imaginea urmatoare atasata in Spoiler.
Acum trebuie sa faceti urmatoarele setari:
- La host puneti IP-ul serverului.
- La port puneti 21 sau lasat gol.
- La Protocol selectati "FTP-File Transfer Protocol".
- La Logon Type, selectati "Normal".
- La User scrieti User-ul pe care il primiti de la noi.
- La Password scrieti parola pe care o primiti de la noi.
Daca nu doriti sa le salvati dati click pe "Connect". (Daca procedati astfel data viitoare cand veti dorii sa accesati fisierele serverului veti fi nevoiti sa refaceti toate setarile si sa reintraduceti toate datele.)
Daca ati ales sa salvati setarile si datele dand click pe "OK" cand veti mai dori sa va conectati la fisierele serverului va trebuii sa dai click pe sagetica neagra de lanaga simbolul incercuit cu culoarea rosie din imaginea urmatoare atasata in Spoiler si sa selectati serverul dvs.
- Spoiler | Afiseaza
Acum trebuie sa faceti urmatoarele setari:
- La host puneti IP-ul serverului.
- La port puneti 21 sau lasat gol.
- La Protocol selectati "FTP-File Transfer Protocol".
- La Logon Type, selectati "Normal".
- La User scrieti User-ul pe care il primiti de la noi.
- La Password scrieti parola pe care o primiti de la noi.
- Spoiler | Afiseaza
Daca nu doriti sa le salvati dati click pe "Connect". (Daca procedati astfel data viitoare cand veti dorii sa accesati fisierele serverului veti fi nevoiti sa refaceti toate setarile si sa reintraduceti toate datele.)
Daca ati ales sa salvati setarile si datele dand click pe "OK" cand veti mai dori sa va conectati la fisierele serverului va trebuii sa dai click pe sagetica neagra de lanaga simbolul incercuit cu culoarea rosie din imaginea urmatoare atasata in Spoiler si sa selectati serverul dvs.
- Spoiler | Afiseaza

Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii

- skill +2
- 11
Am facut la fel insa nu pot sa descarc mapele pluginurile etc ...

- BANNED
- Registered for: 12 years 5 months
- 12
- Status: \m/
- Cont Premium: StopMe_
In ce sens nu merge sa descarci fisierele? Iti da vreo eroare?

Că eu înţep prin vorbe, nu îmbrăcat la patru ace
Mă minţeam constant că toate erau greşeli şi iluzii
Şi în loc de oameni preferam lângă mine perfuzii

- skill +2
- 11
nu imi da eroare insa cand mut fisierul nu mi'l descarca imi apare un folder cu fz3-12961795726410

- skill +2
- Registered for: 11 years 6 months
- 11
- Status: Fost Bukkit Leader
Fost Moderator - Cont Premium: WallE256
Creatorul topicului nu a mai aratat interes.
T/C
T/C
[ytsig]raddudj[/ytsig]