Mutliverse Portal
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill +2
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 1 month
- 11
- Status: In caurare.
Am o problema legata de portale...Am facut un portala de la lobby spre SG merge perfec si am mai facut unu spre survial insa acesta nu ma teleporteaza...Trebuie sa configurez ceva(nu am configurat nimic) ca sa mearga mai multe portale?
- +---------------------------------------------------Portocala--------------------------------------------------+
----------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------
- +---------------------------------------------------Portocala--------------------------------------------------+

- Fost Moderator
- Registered for: 11 years 11 months
- 12
- Status: OFF
EDIT 2018: inca in viata...voi? - Cont Premium: SwampieZaMax
Portalul e în aceeaşi lume cu SG-UL iar survival nu e? Sau sunt toate în lumi diferite?
- skill +2
- Registered for: 11 years 1 month
- 11
- Status: In caurare.
Deci eu am facut un lobby care duce spre mai multe lumi mai exact 4lumi, am facut portalul spre SurvialGame merge perfect da cand sa fac spre alta lume nu mai amerge.....Da am rezolvat
Last edited by MrCreeper. on 17 Mar 2014, 16:45, edited 1 time in total.
Reason: T/C - Problema rezolvata!
Reason: T/C - Problema rezolvata!