Problema server x(

Daca aveti intrebari sau probleme la serverul vostru de minecraft, aici este locul potrivit pentru a intreba ceva sau rezolva o problema. [SERVERE MINECRAFT IN GENERAL (parte server)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 13 years 6 months
13

Problema server x( Post by FAN4TiC »

Salutare tuturor.
Am serverul de pe comunitate (1.7.2+craftbukkit) si un launcher de pe net. Problema este ca nu pot intra pe server nici eu macar :)). Cand vreau sa intru, imi iese inapoi fara sa imi afiseze vreun mesaj. V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu ceva :) O sa va ofer toate informatiile care le doriti :)
Multumesc anticipat :p
Image
full skill
full skill
Registered for: 11 years 10 months
11
Status: Inapoi pe forum! >.<

Re: Problema server x( Post by MrCreeper. »

Daca nu iti scrie nimic cand te scoate, in consola trebuie sa afiseze un mesaj.
Uita-te in log si da-ne acea "eroare"!

Cu alte cuvinte: Incearca reinstalarea fisierelor/acorda serverului minimum: 1 GB RAM.
Image
Image[/center]
skill 0
skill 0
Registered for: 13 years 6 months
13

Re: Problema server x( Post by FAN4TiC »

MrCreeper. wrote:Daca nu iti scrie nimic cand te scoate, in consola trebuie sa afiseze un mesaj.
Uita-te in log si da-ne acea "eroare"!

Cu alte cuvinte: Incearca reinstalarea fisierelor/acorda serverului minimum: 1 GB RAM.

Incerc un reinstal de windows ca si asa nu eram hotarat daca sa il pun din nou sau nu :)) si revin cu noi vesti

EDIT: Multumesc de ajutor oricum, am rezolvat :) se pare ca vechiul sistem de operare isi dadea duhu' :) Puteti da T/C
Image
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor server”