Ajutor server
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 8 months
- 12
Salut vreau sa-mi fac un sv hamachi... am luat sv de la voi etc.. si nu merge la un prieten sa intre... are tot pus corect dar sunt pe modem ce sa fac sa ii mearga? Pana vineri sa facem spawn si apoi cumparam de la voi un host:D!

- full skill
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Inapoi pe forum! >.<
- full skill
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Inapoi pe forum! >.<
ToniqE wrote:Salut vreau sa-mi fac un sv hamachi...
Nu stiu cu ce am gresit, dar ai scris ceva ce asa s-a inteles. (privind din punctul meu de vedere)MrCreeper. wrote:Uite, aici: tutoriale/server-minecraft-cu-hamachi-t10045.html
Acolo ai un mic tutorial la ceea ce ai incercat sa faci si nu ti-a mers, dar daca maine iti iei host, aceasta problema va disparea si nu vei mai avea treaba.

- Fost Moderator
- Registered for: 11 years 11 months
- 12
- Status: OFF
EDIT 2018: inca in viata...voi? - Cont Premium: SwampieZaMax
Ce legătură are modemul,urmează paşii:
1) Instalezi LogMeInHamachi
2) Te duci la hamachi şi creezi un network nou (ce nume vrei) şi îi inviti pe cei cu care vrei să joci pe mc în acel network (şi ei trebuie să aibă hamachi).
3) Dai click dreapta pe numele tău de sus şi apoi dai " copy Ipv4".
4) Te duci în folderul cu serverul apoi în "minecraft propreties" şi dai la ip "paste".
5) Asigură-te că ai dat tot din server Propreties "online-mode:false". Ca să poată intra şi alţi playeri.
Sper că ai înţeles..
1) Instalezi LogMeInHamachi
2) Te duci la hamachi şi creezi un network nou (ce nume vrei) şi îi inviti pe cei cu care vrei să joci pe mc în acel network (şi ei trebuie să aibă hamachi).
3) Dai click dreapta pe numele tău de sus şi apoi dai " copy Ipv4".
4) Te duci în folderul cu serverul apoi în "minecraft propreties" şi dai la ip "paste".
5) Asigură-te că ai dat tot din server Propreties "online-mode:false". Ca să poată intra şi alţi playeri.
Sper că ai înţeles..