Server minecraft
Moderators: Moderator ajutator, Moderator
- skill 0
-
- Status: Offline
- Registered for: 11 years 4 months
- 11
- Status: Respect
Buna ziua Minecraft Romania.com Sarbatori fericite.
Am si eu o problema vreau sa fac un server de minecraft sa ma joc doar eu cu cineva si intru https://minecraft.net/download downloadez minecraft_server.1.7.4.exe pentru a face serverul il bag intr-un folder si cand il deschid totul ramane alb nu se incarca nimic de cand a aparut versiunea cu 1.7 nu mai merge minecraft_server ma puteti ajuta cu ceva ?
Multumesc
Am si eu o problema vreau sa fac un server de minecraft sa ma joc doar eu cu cineva si intru https://minecraft.net/download downloadez minecraft_server.1.7.4.exe pentru a face serverul il bag intr-un folder si cand il deschid totul ramane alb nu se incarca nimic de cand a aparut versiunea cu 1.7 nu mai merge minecraft_server ma puteti ajuta cu ceva ?
Multumesc

- BANNED
- Registered for: 11 years 10 months
- 11
- Status: Sunt un tip de treabă, pasionat de gaming.
- Cont Premium: ECThoeny
- Fost Moderator
- Registered for: 12 years 9 months
- 12
- Status: Back... kinda.
- Cont Premium: WoophRadu
- skill 0
-
- 11
Tentrillicon am downloadat de acolo si cand vreau sa intru in server zice bag login hmmm
Vreau sa am acest server sa ma joc cu prietena mea eu ma joc pe serverele de minecraft romania dar sunt mult acolo si la prietena mea nu ii place ca o mai omoara unu
nu gaseste mancare etc... si eu nu mai reusesc sa fac serverul asta de cand este noul client.Daca ma puteti ajuta cu ceva mai concret va rog as fi foarte bucuros si eu si prietena mea multumesc.
Cu respect BallsofDust

Vreau sa am acest server sa ma joc cu prietena mea eu ma joc pe serverele de minecraft romania dar sunt mult acolo si la prietena mea nu ii place ca o mai omoara unu

Cu respect BallsofDust
- BANNED
- 11
Du-te in server properties si undeva scrie online-mode=true si tu trebuie sa treci false in loc de true !BallsofDust wrote:Tentrillicon am downloadat de acolo si cand vreau sa intru in server zice bag login hmmm![]()
Vreau sa am acest server sa ma joc cu prietena mea eu ma joc pe serverele de minecraft romania dar sunt mult acolo si la prietena mea nu ii place ca o mai omoara ununu gaseste mancare etc... si eu nu mai reusesc sa fac serverul asta de cand este noul client.Daca ma puteti ajuta cu ceva mai concret va rog as fi foarte bucuros si eu si prietena mea multumesc.
Cu respect BallsofDust
Code: Select all
EXEMPLU:
online-mode=false
- skill 0
-
- 11
Am reusit multumec foarte mult sper ca o sa va pot ajuta si eu cand aveti nevoie
- BANNED
- 11