Cont Minecraft !

Vinzi sau cumperi ceva? Posteaza aici!

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 12 years 7 months
12

Cont Minecraft ! Post by narcis088 »

Cumpar Cont Minecraft Premium,pot sa ofer 5 centi pe paypal (atat mai am ) sau iteme Metin2 RO sau conturi Metin2 RO !! Nu am nevoie de copii,fara scheme etc. oricum daca incercati putem afla unde stati si nu e probleme luam inapoi inzecit ! Multumesc anticipat !
BANNED
BANNED
Registered for: 11 years 9 months
11

Re: Cumpar cont Minecraft ! Post by GyoGyo »

Va propun sa nu va batei capul cu el , da "ITEME DE ITEME" otel war +4 sau alte cac***...ri
VIP
VIP
Registered for: 11 years 9 months
11
Status: Școlar
Cont Premium: WoSin69

Re: Cumpar cont Minecraft ! Post by Kyoto. »

Va rog e o prostie . Copilashul asta nu are mai mult de 9 ani cat a invatat sa scrie ... 5 centi maa ? Contul de minecraft premium e 20 de euro si tu dai 5 centi ? Du-te la cersit si revino dupa . Auzi la el 5 centi ... Ce faci cu aia ? Te stergi la #@€$#@ .. Va rog cos !
Image

Oamenii sunt adesea ilogici, iraţionali şi egoişti.
Iubeşte-i, oricum.

Dacă eşti bun, oamenii te pot acuza de egoism şi intenţii ascunse.
Fii bun, oricum.

Binele pe care îl faci astăzi, va fi uitat mâine.
Fă binele, oricum.

Marii bărbaţi şi marile femei cu cele mai mari idei pot fi doborâţi de bărbaţi mărunţi şi femei mărunte cu minţi mărunte.
Gândeşte în stil mare, oricum.

Ceea ce construieşti în ani, alţii pot dărâma într-o zi.
Construieşte, oricum.

Oamenii chiar au nevoie de ajutor, dar te pot ataca dacă îi ajuţi.
Ajută-i pe oameni, oricum.

Dă-i lumii tot ce ai mai bun şi vei primi un pumn în gură.
Dă-i lumii tot ce ai mai bun, oricum.
skill 0
skill 0
12

Re: Cumpar cont Minecraft ! Post by narcis088 »

GyoGyo wrote:Va propun sa nu va batei capul cu el , da "ITEME DE ITEME" otel war +4 sau alte cac***...ri
I-am oferit atat deoarece a vrut sa ma pacaleasca ! Puteam sa ii dau multe iteme dar cand am vazut ca incearca cu replici de copii mici(''dai primu'' ) eu imi pot da seama din comportament-ul omului ce incearca. + cand l-am vazut cu cont lvl 1... va dati singuri seama ce incerca,ii era frica sa arate vrun cont mai mare,si daca e atat de bogat nu venea el cu un cont de lvl 1 !

'' Va rog e o prostie . Copilashul asta nu are mai mult de 9 ani cat a invatat sa scrie ... 5 centi maa ? Contul de minecraft premium e 20 de euro si tu dai 5 centi ? Du-te la cersit si revino dupa . Auzi la el 5 centi ... Ce faci cu aia ? Te stergi la #@€$#@ .. Va rog cos ! ''

Auzi dragutule,eu fata de tine pot arata un buletin si pot demonstra ani,eu scriu gresit deoarece ma grabesc,in regluament nu scrie ca ar trebui sa scriu corect,mai ales ca pe acest forum sunt copii sub 9 ani !Eu ofer respect celui ce merita !
Cedry2k : '' Nu fi asa tare in gura,ca te dau cu capu` de bordura ! ''
full skill
full skill
12
Cont Premium: og_killer

Re: Cumpar cont Minecraft ! Post by The_Wish »

Va rog sa nu va mai certati in toate topicurile de la aceasta categorie. Voi da un report sa vedem daca mai va certati.
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Anunturi”