Recenzie: Mai intai l-am vazut pe YouTube la anumiti gameri, apoi m-am gandit: "Uhm, ei de ce nu fac asa ? Poate le mergea operatia !" si am zis sa-l descarc(atentie, nu cumpar) si sa-l incerc. Acum, spor la citit recenzia !
Gameplay: Nu pot sa zic prea multe lucruri rele despre gameplay, este foarte echilibrat si dinamic, foarte amuzant de asemenea. Se pot face multe chestii pur umoristice in acest joc, nu am sa dau exemple totusi. Faptul ca va puteti misca absolut toate degetele mainii este excelent. Ca sa folositi uneltele, mi se pare dificil. Trebuie sa tineti cu grija uneltele si sa le prindeti, mai ales cand cad si trebuie sa restartati misiunea ! Trebuie sa tineti apasat tasta corespunzatoare degetelor respective pentru a putea tine unealta, apoi va folositi de mouse pentru a efectua operatia cu unealta din mana. Operatiile sunt pe nivele, la inceput sunt usoare pentru a va acomoda cu atmosfera, apoi devin grele, in special cele din ambulanta/cea din spatiu in care totul zboara, cateodata mai cad(mai mereu) si este foarte greu... Ca sa fiu sincer, ultima misiune cu spatiu n-am terminat-o. Eram aproape, cand s-a miscat totul si din greseala i-am spart capul aluia si a murit. Poate sunteti voi doctori mai de succes ca mine, insa vi-l recomand.
Partea urata/frumoasa(depinde cum o luati, eu zic urata) este ca nu va vedeti fata, decat mainile.
Story: Nu are story, este un joc tip simulator. Daca ar fii sa fac un story pe baza gameplay-ului, este urmatoarea:
Surgeon Simulator 2013 este povestea unui doctor care trece prin toate dificultatiile vietii pentru a efectua operatii la inima, ficat, plamani sau chiar si pe creier.
Ceva in genul...
Graficile: Pentru un simulator, exceptionale ! Fara comentarii.
Atentie: nu incurajez sub nicio forma pirateria, insa nu recomand sa va cumparati jocurile simulator. Sunt scumpe si totodata foarte usor de descarcat si instalat fara bani. JOS PIRATERIA, totusi.
Nota grafica: 10.0. Nu o fii ea cine stie ce grafica, dar pentru un simulator e perfecta. 10 fara comentarii.
Nota gameplay: 9.5. Gameplay amuzant, dinamic si diversificat, dar fara sens in anumite situatii + SF la final. Cine opereaza pe cineva intr-o capsula in drum spre Luna ? Sau cine opereaza intr-o ambulanta ? Misiuni fara logica, facute decat pentru dificultate.
Nota story: 7.0. Iarasi dau o nota mare pentru un story care nu merita decat ca sa urc nota jocului. Nota actuala, story: 1. Dar ramane 7 ca sa nu scada urat nota finala.
Nota finala: 8,8(3)
Trailer: