Hitman: Absolution

Aici puteti gasii recenzii facute de catre echipa dar si de catre alti utilizatori.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

BANNED
BANNED
Status: Offline
Registered for: 11 years 8 months
11

Hitman: Absolution Post by DoG »

Image

Recenzie: Desi jocul nu a aparut recent, il consider unul din jocurile care merita sa primeasca un review de la mine. Nu am pus accent pe seria Hitman deoarece nu m-a pasionat genul, insa mi l-a dat cineva de ziua mea si am zis, de ce sa nu-l joc ?

Hitman: Absolution are un inceput destul de interesant, care te invata "basic-urile" in joc. Stiti voi, comenzile si toate miscarile. Apoi, restul este de cata inteligenta depuneti in joc. Majoritatea il trateaza ca un joc de tip shooter, insa nu este asa. Este shooter, insa este un joc in principiu stealth, asta inseamna ca misiunile trebuie sa fie facute silentios.

Asa cum spune si titlul, "Hitman", este un joc stealth. Dar am mai zis asta, nu ? Bun, pai atunci sa trecem direct la subiect. Multi incep si impusca pe toti de pe harta, lucru care ii face sa piarda puncte, dar sa castige misiunea. Eu m-am chinuit foarte tare sa-l termin fara sa fiu vazut. Intr-adevar, unele misiuni cer mai mult decat inteligenta si atentie ca sa le faceti, cer si indemanare. De-aia am avut unele parti in care l-am transformat intr-un posibil Counter Strike, mod respawn.(stiti voi, modul acela in care degeaba jucati cu sunet ca tot ce auziti sunt gloante iesind din arme).

Acum vreau sa comentez despre poveste. Inceputul l-am priceput, moartea aleia, copilul, de ce e cautat copilul si tot asa. Am dus povestea pana la sfarsit, pentru ca m-a tinut in suspans, intr-adevar. Finalul, desi special si neprevazut, inca il mai joc si tot nu pricep. A lasat loc de o continuare, cu tradatorul acela, insa nu este asta partea care nu am inteles-o. Si da, va mai aparea un joc din seria Hitman, spre fericirea multora.

Gameplay-ul este foarte diversificat si asta aduce un plus major jocului. Te plimba prin diferite locatii si misiunile, desi au ca baza sunetul(care trebuie sa lipseasca, adica mod stealth), nu se aseamana intre ele. Este foarte bine gandit, in special partea cu deghizatul. Mi-a placut foarte mult. Ce nu a fost chiar atat de impresionant si mai mult SF este "Intuition" sau intuitia, un fel de "wall" de la counter strike care-ti arata pozitia inamicilor. Da, pe modul hardcore nu poate fii folosita si nici nu poate fii folosita in continuu pe celelalte moduri, dar tot este un avantaj incorect !

Totusi, jocul este usor de inteles si totusi foarte greu de trecut, asa ca asta este un lucru bun, nu rau !

Graficile, ce pot sa zic, exceptionale. Nu am gasit bug-uri majore la grafici, decat cele care sunt la fiecare joc(pozitia degetelor, ochii, nasul si in special trasaturile evidente ale corpului).

Jucati-l !

Nota grafica: 9.5. Abia astept un joc cu nota 10 la grafica, dar 10 pe merit. Este foarte greu sa rezolvi bug-ul cu degetele, dar trebuie sa fim duri cand dam notele, asa ca 9.5.
Nota gameplay: 10.0. Gameplay diversificat, pe a locuri greu, si in special cu foarte multe posibilitati. Este mai bine ca n-are modul open-world pentru ca l-ar fii transformat intr-un joc haotic !
Nota story: 10.0. Uhm, scena de final... nu inteleg, de ce ?
Nota finala: 9,8(3). O nota foarte mare si comparativa cu 10, este cam la acelasi nivel. Graficile l-au tras in jos, faptul ca nu s-au gandit mult la degetele alea.
Trailer:
full skill
full skill
Status: Offline
Registered for: 13 years 3 months
13
Status: Jucator de CS:GO si MINECRAFT.
Cont Premium: Haerex

Re: Hitman: Absolution Post by R3Cyrax »

Mi l-am cumparat din Altex si se activeaza si pe steam
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Game Reviews”