The Darkness II

Aici puteti gasii recenzii facute de catre echipa dar si de catre alti utilizatori.

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

BANNED
BANNED
Status: Offline
Registered for: 11 years 8 months
11

The Darkness II Post by DoG »

Image

Recenzie: Jocul The Darkness II, desi el vechi(nu foarte vechi, dar vechi) inca ma farmeca si ma face sa mai apas din cand in cand butonul de "Play" de la Steam, doar pentru primele parti. Este un joc care inca de la inceput te face sa te gandesti la sfarsit, nu la ce va urma. Ceea ce mi-a placut este ca ai posibilitatea de-a schimba story-ul. In functie de deciziile luate, finalul jocului se schimba.

Ah, si bordelul pentru cei pasionati de asta... Pofta buna !

Jocul este fictiv, numai fictiune. Asta nu mi-a placut. Este fictiv, puteri si toate cele, insa este un shooter. Ies tentacule din tine si tu folosesti arme, pai asta nu face sens chiar si in lumea celor fara sens.

Story, da, bun. La fel si gameplay, insa lipsit de logica. Puteri supranaturale + shooter este fix combinatia care nu-mi place si din cate am observat, nimanui nu-i place.

Acum, fiecare cu placerea lui. Consider ca daca ai brate care ies din tine si care scot inima din pieptul cuiva, armele sunt pur intamplatoare prin joc, dar gameplay-ul face ca sa fie folosite cat mai des.

Graficile sunt exceptionale !

Nota grafica: 9.5. Are cateva bug-uri la grafica si la umbre(care lipsesc in mare parte).
Nota gameplay: 7.0. Arme + supranatural, nu. Ramane nu.
Nota story: 10.0. Mai e nevoie de comentarii ? Story absolut genial !
Nota finala: 8,8(3). Pai, joc vechi, dar bun si inca se mai poate juca si repeta, si repeta, si repeta pana cand va da steam-ul eroare. Si cand va da, cautati repede pe net un ghid cum sa-l reinstalati si mai dati odata play.

Trailer:
full skill
full skill
Status: Offline
Registered for: 12 years 7 months
12
Status: I'm a angel

Re: The Darkness II Post by xPositionx »

Multumim ca depui o treaba.Chiar daca nu esti gameoholic.
:closed:
Last edited by AleKs_Gaming on 30 Aug 2013, 13:55, edited 1 time in total.
Reason: xSpike,romana:P,si editeaza-ti in profil 0,6/3,0 puncte la gameoholic!
REVENIT.xPostionx never leave YOU!!

Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Game Reviews”