Overheat
Moderators: Moderator ajutator, Moderator

- skill +3
- Status: Offline
- Registered for: 12 years 1 month
- 12
- Status: Codrin Bradea.
- Cont Premium: Y0da1
Incearca sa stergi de praf coolerul de la laptop... Eu scot o data la 6 luni praf de 1 deget la propriu!!! Cauta pe google "cleaning the %laptopname%'s cooler " sau ceva de genu
- skill 0
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
Chiar nu ma mai poate ajuta nimeni nu am reusit sa fac absolut nimic tot asa face, se poate se fie din cauza setari minecraft-ului sau a versiuni de minecraft (1.5.2) sau a launcher-ului? Ce poate fi de vina pentru oprirea lui dintr-o data?
- full skill
- Registered for: 12 years 4 months
- 12
- Status: Drastic la nevoie dar corect!
Apasa ctrl + alt + delete si deschide Task Manager. Dupa dute la details si cauta javaw si vezi care ruleaza cel mai mult. Apasa click dreapta si dute la priority si selecteaza high priority si ar trebui totusi sa iti mearga. Daca nu, trebuie sa iti reinstalezi windows-ul daca vrei sa joci iarasi.
- skill 0
- Registered for: 12 years 10 months
- 12
Cand imi da black screen la minecraft windows-ul imi da o erroare AMD Vision (placa video) nu raspunde. Oare as putea sa ii dau un update la placa video dar sa nu mearga mai rau sa mearga mai bine si la alte jocuri? sau sa reinstalez driver-ul?
- full skill
-
- Registered for: 12 years 2 months
- 12
- Status: Happy :)
Asa imi face si mie placa video dar la metin (la mine se blocheaza metin-ul, apare black screen 2 secunde se repara merge metinul si apare eroarea dar metinul merge in contiunuare).Poate este de la setari.
- Off-Topic :
- Acum sa nu vad reply-uri gen: Huoo metinistule
Ma' best frend: Twist.
- full skill
- Registered for: 12 years 4 months
- 12
- Status: Drastic la nevoie dar corect!
Deci ai spus foarte bine! Trebuie sa iti reinstalezi/cumperi driver-ul. Deoarece atunci cand se face black screen si iti apare acea eroare iti spune ca driver-ul a ''murit'' si ca sistemul la ''ridicat'' iarasi. Alta solutie nu vadBo0M3r wrote:Cand imi da black screen la minecraft windows-ul imi da o erroare AMD Vision (placa video) nu raspunde. Oare as putea sa ii dau un update la placa video dar sa nu mearga mai rau sa mearga mai bine si la alte jocuri? sau sa reinstalez driver-ul?