NEI

Daca aveti vreo problema sau intrebare despre acest joc, aici o puteti face. [DOAR PROBLEME SI INTREBARI DESPRE JOC (parte client)]

Moderators: Moderator ajutator, Moderator

skill 0
skill 0
Status: Offline
Registered for: 11 years 10 months
11

NEI Post by kenWeLlOo »

Salut nu de mult dupa ce am vazut canalul de YouTube a lui Popaia mi-am descarcat minecraft FTB deci dupa ce am descarcat si instalat tot am intrat si mi-am facut o lume noua pe modul de joc Supravietuire.Dupa ce am intrat in joc am apasat pe E iar totul arata perfect fix ca in video-urile lui Popaia.Dupa ce am dat un restart la PC am intrat inapoi in acea lume si cand am apasat pe E nu mi-a mai aparut nici un item din partea dreapta si nici chestiile din partea stanga de sus.Am mai facut si alte lumi dar aceasi problema chiar si daca am sters si reinstalat FTB-ul.Si nu stiu ce sa fac si astept cu nerabdare raspunsurile voastre la problema mea.
P.S. :Aceasta problema o am si pe minecraft tekkit
Last edited by R3Cyrax on 26 Sep 2013, 20:13, edited 2 times in total.
Reason: Titlu modificat pt evidentiere
full skill
full skill
Registered for: 12 years 3 months
12
Cont Premium: mad_cal1993

Re: Problema la minecraft FTB Post by Cybernetyk. »

Acel mod e TooManyItems,trebuie sa apara in colt jos niste setari din cate stiu,unde sa alegi niste mod-uri.Recipe mod,Cheat Mod si inca un mod,alege Cheat Mod si ar trebui sa reapara.
Image
full skill
full skill
Registered for: 12 years 4 months
12
Status: Drastic la nevoie dar corect!

Re: Problema la minecraft FTB Post by ProWaf »

Probabil ai apasat pe tasta "O" ceea ce activeaza/dezactiveaza modul acela :) Revino cu un reply daca ai rezolvat sau nu.
Respecta si vei fi respectat!

Image

[spoiler]ImageImageImageImage

[/spoiler]
skill 0
skill 0
Registered for: 11 years 10 months
11

Re: Problema la minecraft FTB Post by kenWeLlOo »

mda prima data a aparut dar nu am facut nimic dupa ce l-am inchis si redeschis nu a mai aparut :(
Acest topic a fost inchis de catre , utilizatorii nu mai pot posta in el.

Singurii care pot posta in acest topic sunt moderatorii si administratorii.

Daca tot sunteti aici, de ce nu ne urmariti si ne promovati pe urmatoarele site-uri de jos ?! (daca nu ai facut-o deja)

Forum locked Post a reply

Return to “Ajutor joc”