It is currently 03 Dec 2016, 14:35

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
post author
PostPosted: 11 Mar 2012, 19:49 
User avatar
full skill
full skill

Joined: 25 Dec 2011, 18:51
Posts: 763
Status: Offline
Age: 17 ani
Website: http://minecraft-romania.com/forum/viewforum.php?f=128
Yahoo Messenger: lost.samp
Location: Pe Ecran
M-am gandit sa scriu aici cum scap eu de lag .
Dupa ce am facut cum este aici , imi merge pe calculator unde am 1.5 RAM cum merge pe Laptop , unde am 4 RAM :)
Totul se face in 10 pasi SIMPLI , va merge ca "filmul" minecraft daca faceti TOTI pasii corecti.


Pasul 1. Deschideti Minecraft
Pasul 2. Deschideti Task Manager ( CTRL + ALT + DELETE )
Pasul 3. Click dreapta pe Minecraft si selectati 'Go to process'
Image
Pasul 4. Click dreapta pe javaw.exe -> Set Priority -> High
Pasul 5. Revenim in minecraft. Dam Options -> Video options
Pasul 6. Faceti setarile care le vedeti in imaginea de mai jos :
Image
Pasul 7. Downloadam RamRush de aici -->> http://www.fcleaner.com/downloads/ramrush.exe
Pasul 8. Il instalam.
Pasul 9. Jos , pe bara de lucru , avem langa ceas o sageata care ridica niste iconite si cu uTorrent ( exemplu ) , steam , etc. [ ce programe aveti deschise ]
Image
Pasul 10. Aici avem si ramrush. Il deschidem si dam pe Start Optimise. Astfel programul ne va curata din RAM !
Inainte de curatare:
Image
-------------
Dupa curatare:
-------------
Image


Optional

Utilizati 'Minecraft Booster' , facut de Stunt3r !
viewtopic.php?f=41&t=4365&start=0

-----------------------------

Ar trebui sa va mearga minecraftul fara lag dupa toti pasii facuti corect !
Daca mai gasesc si alte metode o sa dau edit cu ele .

_________________
Image
Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld


Last edited by Ic3Box on 15 Aug 2012, 08:49, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: 20 Mar 2012, 09:20 
skill 0
skill 0

Joined: 04 Feb 2012, 20:59
Posts: 31
Status: Offline
Age: 20 ani
Status: Owner server RO.
Moderator
Yahoo Messenger: fkingfakecs
Location: Barlad
Good mai era aia cu set priority cand ai procesor dual core sa dai sa ruleze doar pe un procesor si se misca TAVA:X:) dar in fine bun.

_________________
Ro.Minecraft-Romania.Com
Nick: MaskedSwordsman
Grad: DiamondMan [ OWNER]
Y!M: fkingfakecs
Cont premium: Da

Peace
PM pentru orice nelamurire.


Top
   
PostPosted: 11 Apr 2012, 15:00 
User avatar
full skill
full skill

Joined: 02 Nov 2011, 21:59
Posts: 518
Status: Offline
Age: 19 ani
Yahoo Messenger: tuddy_jude@yahoo.com
Location: Somewhere in Romania
Nustiu daca e vina LAptopului meu...sau internetul sau ca am un Single Core dar dupa ce urmez pasii PE server cand scriu ceva nu apare...adica merge cam intarziat.O sa incerc si pe Singleplayer...

_________________
Canalul meu de YouTube


Top
   
PostPosted: 12 Apr 2012, 23:42 
skill +1
skill +1

Joined: 07 Apr 2012, 01:17
Posts: 72
Status: Offline
Age: 19 ani
Status: Annoying You ;)
Yahoo Messenger: whenevernever@yahoo.com
Location: Somewhere, Everywhere
Am si eu o problema, va rog uitati-va toti aici, ca tot suntem la lag.
Vreau sa folosesc SpoutCraft, probabil unii ati auzit de el.. insa cand vreau sa intru pe singleplay/multiplayer... LAG SPIKES :| Am incercat sa bag mai multa memorie ram, am bagat 80% dar degeaba, ca nu se actualizeaza..

_________________
Toti vedem acelasi lucru, insa il percepem diferit.

Image


Only My Friends can understand me . ;)


Top
   
post author
PostPosted: 24 Apr 2012, 18:26 
User avatar
full skill
full skill

Joined: 25 Dec 2011, 18:51
Posts: 763
Status: Offline
Age: 17 ani
Website: http://minecraft-romania.com/forum/viewforum.php?f=128
Yahoo Messenger: lost.samp
Location: Pe Ecran
Bump.
Sa vada si altii care se uita pe aici !

_________________
Image
Îmi respect trupul și mintea , nu alți oameni.
Te crezi șmecher ? Incă nu m-ai întalnit pe mine !
FuckTheWorld


Top
   
PostPosted: 25 Apr 2012, 15:12 
skill +1
skill +1

Joined: 22 Dec 2011, 16:49
Posts: 55
Status: Offline
Mz Ic3 , ceva prieteni deai mei au lag uneori ... mie imi merge bine , poate ca asta ii va ajuta ...... :) thx


Top
   
PostPosted: 17 Jun 2012, 12:11 
skill 0
skill 0

Joined: 07 Jan 2012, 15:24
Posts: 1
Status: Offline
De ce mi se blocheaza PC-ul cand dau la set priority la high la java ? :-?


Top
   
PostPosted: 17 Jun 2012, 14:48 
User avatar
BANNED
BANNED

Joined: 22 May 2012, 07:57
Posts: 599
Status: Offline
Age: 20 ani
Status: Feed me.
Location: Bucuresti
Pentru ca probabil nu ai destuli rami ca sa intretii high priority la java.


Top
   
PostPosted: 12 Jul 2012, 22:44 
skill +2
skill +2

Joined: 23 Jun 2012, 13:17
Posts: 126
Status: Offline
Age: 18 ani
Status: activ
Yahoo Messenger: andrey_stefy66@yahoo.com
Location: Bacau
Ms mult

Image
O SINGURA ECHIPA
PE CARE O IUBIM
Steaua Bucuresti?PENTRU TINE TRAIM
O SINGURA ECHIPA
CE TOTI O RESPECTAM
Steaua Bucuresti
DE TINE NE BUCURAM.

_________________
Image
O SINGURA ECHIPA
PE CARE O IUBIM
Steaua Bucuresti?PENTRU TINE TRAIM
O SINGURA ECHIPA
CE TOTI O RESPECTAM
Steaua Bucuresti
DE TINE NE BUCURAM.

Daca te-am ajutat dami multumesc


Top
   
PostPosted: 18 Sep 2012, 22:14 
skill 0
skill 0

Joined: 29 Jul 2012, 01:12
Posts: 33
Status: Offline
da

_________________
Image




Top
   




Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 15 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © phpBB Group
   © Copyright 2011-2015 Minecraft-Romania. Design by TyreXel. Toate drepturile rezervate.

Continutul acestui site internet este protejat prin Legea dreptului de autor L8/1996.

Folosirea continutului ori a unor parti din acesta fara instiintarea respectiv aprobarea proprietarului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.